發新話題

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}。。。潛完水

[Close]
:)
引用:
原帖由 血恨仇斬淚 於 2012-8-6 20:59 發表
支持 SAM場+1 技術次要 人品為重 如果人品都不好的話 無話可說
空穴來風 事必有因 樓主如果真的不喜歡這SER 的話 可以玩玩其他SER啊
沒必要抹黑SAM場啊 當然你有證據提供出來 證明你論點是對的 就不妨拿出來啊
BY AT ...
同意 :):):)

支持呀

支持what the Sam. Wallace 同山雞
多謝你地
亦要多謝樓主令我知道哩幾個咁好挽嘅場存在
By 維他/VITA

係咩?! 我玩得好開心喔~~ BY 金魚佬

反正VLAN有幾多SER玩就有幾多好玩的SER

本人一向都不喜多人SER, 只因多人SER可完全沒有TEAMWORK, 尻走就玩完, 所以本人甚少玩呢D SER..........
不過ADMIN自己都應該反省一下, 諗下自己仲係新仔既時候係幾咁**侮辱成份**9, 設身處地吧!
玩遊戲應該係開心, 唔係受氣, 希望大家都可以快樂地玩^^

本人係 АsSΗ◎Lε, 多多指教!

引用:
原帖由 stone_kit 於 2012-8-10 18:24 發表
本人一向都不喜多人SER, 只因多人SER可完全沒有TEAMWORK, 尻走就玩完, 所以本人甚少玩呢D SER..........
不過ADMIN自己都應該反省一下, 諗下自己仲係新仔既時候係幾咁**侮辱成份**9, 設身處地吧!
玩遊戲應該係開心,  ...
其實有個諗法....會唔會係而家既細佬太矜貴左?
以前仲係新仔唔識玩(或者入到某D特別場唔知D特別規矩)而被人插,
都唔會話"洗唔洗咁串啊X你XX"然後走場. 一般場主知我新入個場,
唔知D特別規矩, 都會講兩句話要做呢野/唔好做O個樣,
好少會一做錯野就踢(確實有一做錯野就踢人既場, 不過what the sam唔係).
基本上只要聽人講, 自己留意下, 好快就知有咩做得有咩唔做得.
就算人地串我兩句都好啦, 聽人教跟著做, 好快上手, 人地見我真係聽教亦唔會再串我.
但而家既人, 教佢就當你發UP瘋, 話多兩句就走, 然後....下次入黎又犯同樣既錯.
再衰D既, 話兩句就TK所有人然後走場. 假如你係場主(猶其係長開server既場主),
成日遇到呢D人.... 就算你再有耐性, 都唔會忍得幾多次, 最後可能直接踢就算, 講都廢事.
我係K.O.!

玩落都OK既 無乜野

同埋我建議一個場有多D ADMIN

因為補血要ADMIN既 咁都OK

但希望ADMIN可以善用權力

屁如要KICK D違規搞事既人

回復 173# 的帖子

對於admin唔好亂用權力 搞臭個SER既論點,本人強烈讚同.
個D一邊串人玩build場,自己就係咁build,
叫住想正正常常咁玩又不停改你血量.(一係就二萬五血同隻tank一樣咁多,一係就扣到得返虛血)
明知個場有人亂用火樽tk人,就特登起多兩箱火樽係佢附近俾佢用,驚死燒吾死人.
無聊就亂用重力槍.(一係就立即整死人,一係見人地救緊都拉你走)
自己懶理玩家投訴有人刻意tk,放火.人地自行解決tk友又話人地惡.
明知玩家厭惡其他人抄襲名字,刻意改名挑釁.被tk又要slay人.
亂加插件(明知D人亂用煙花又加,其他admin加個彩色指標又亂畫,畫到成個safehouse花晒)
上述種種事蹟僅屬一部分,本人亦不忍再作更多評述

致於該位新admin,佢初任幾日已非常盡責的維持遊戲秩序
而且每次見到煙花已盡力del走,係無奈一些有心搞事既人搶先拎走引爆,而且佢本人從來無chok過任何箱(可能你認錯上述個位)
kick 人方面,係多位admin一致讚成既做法,因為為原本既admin未必能時刻睇場(有admin都未必會理你既投訴). 加上試過多次勸告玩家不要亂放火亦無效,逼不得已先有幾次勸告無效就kick既做法
與其令大部分常正正常常既玩家玩到炆,不如盡早kick左搞事分子仲好.

呢個ser跟本**侮辱成份**..多人場又要整tk...

其實個場主大改個場到呢個地步
都已經改變晒l4d2本身個玩法

要玩l4d2本身既感覺既話
我唔會推呢個ser

但在於遊樂性質上
呢個ser都算唔錯(擺明係等朋友齊人前悶到出汁先會入黎hea)

引用:
原帖由 柏斯 於 2012-8-11 12:31 發表
其實個場主大改個場到呢個地步
都已經改變晒l4d2本身個玩法

要玩l4d2本身既感覺既話
我唔會推呢個ser

但在於遊樂性質上
呢個ser都算唔錯(擺明係等朋友齊人前悶到出汁先會入黎hea) ...
遊樂性的確頗高. 睇住其他人死, 實在好有娛樂性.
想生存就要識走位.....最緊要係企後面但又唔係最後O個個, 生存機率大好多.
本黎企前既生存機率應該好高, 但TK太嚴重啦, 唔想死就咪行前....

以上係我玩呢個server 3日後得出既結論.
我係K.O.!

我覺得入得黎呢3個場[sam,山雞,我]  抱既心態應該係玩係其次  吹水先係為主
為玩既...一日loop黎loop去都係果D場  幾好玩都厭啦
為練技術既...點會係多人場  插件場練
只有為吹水既  先會入呢D場  9up下  hea下時間

我覺得每個場都各自有各自既定位   賣點唔同  無必要比較  唔岩玩咪走  唔會有人留  一係就上黎投訴  都係唔錯的   我經常鼓勵D新人唔鐘意就走or投訴的  始終我開ser只為圍威喂

引用:
原帖由 authorking 於 2012-8-11 01:57 發表
對於admin唔好亂用權力 搞臭個SER既論點,本人強烈讚同.
個D一邊串人玩build場,自己就係咁build,
叫住想正正常常咁玩又不停改你血量.(一係就二萬五血同隻tank一樣咁多,一係就扣到得返虛血)
明知個場有人亂用火樽tk人, ...
是但啦  我好贊成踢人的

引用:
原帖由 yikman11 於 2012-8-10 21:53 發表
同埋我唔建議一個場有太多ADMIN

有WALLACE同死士就夠

你話補血要ADMIN既 咁都OK既

但希望其他ADMIN唔好亂用權力 搞臭個SER

屁如成日KICK 9人

咁下次係咪要KICK埋成日要人救果D陀衰家呢 ...

發新話題