發新話題

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}。。。潛完水

[Close]
玩左幾年 其實都算耐玩架啦

琴日入左去 我問問題佢地會好用心答.
加上我一趺低佢地就會立即救我
仲會提我幾時要走要時要行
反而我覺得個個都甘好人
BY                            SCB★.

入過去, 無乜問題, 唯一既問題係D人唔理三七廿一亂衝唔救人.....
但至少無樓主講既問題. 我諗都係樓主自己有問題多.

樓主話D ADMIN串新人....我相信, 任何一個場入面,
一個新手玩家唔聽人勸, 亂放火亂放boomer汁, 都一定會被人串.
串完都唔聽, 就係被人殺, 最後被人踢被人ban.

by 顏士壹

我前個排入呢個場, 一啲問題都無-_-
但我就見到識過你係咁TK人同係咁係安全室放火! (係明顯有心放)
如果要話admin不如先檢討你自己既行為...

"若要人不知,除非己莫為!"

咩你老師冇教過你, 錯就要認  既咩!?

見你開貼咁耐, 大部人都係覺得你有問題多過場有問題 -_,-

BTW, 你想無人踢你TK你BAN你..
就好好反省自己! 一係咁叻既自己開過個場自己TK人TK飽佢囉~

BY           RunningMan - 姜GaRy

引用:
原帖由 lamchi91 於 2012-7-29 12:48 發表
我前個排入呢個場, 一啲問題都無-_-
但我就見到識過你係咁TK人同係咁係安全室放火! (係明顯有心放)
如果要話admin不如先檢討你自己既行為...

"若要人不知,除非己莫為!"

咩你老師冇教過你, 錯就要認  既咩!?

見你 ...
agree   宜家D細路只識將責任推比人

引用:
原帖由 wenliyang 於 2012-7-29 00:40 發表
入過去, 無乜問題, 唯一既問題係D人唔理三七廿一亂衝唔救人.....
但至少無樓主講既問題. 我諗都係樓主自己有問題多.

樓主話D ADMIN串新人....我相信, 任何一個場入面,
一個新手玩家唔聽人勸, 亂放火亂放boomer汁,  ...
要大叫or唱救命歌先有人救  我都係禁

其實早期(正正係呢個post前幾日)
第一次入場,裡面情況真係麻麻

而家過左一排,係有改善到
所以而家算係ok的

但可唔可以長期開個非官場呢?
唔係晚晚幾點先開o個隻
而係運作時間同what the sam / wallace beta(官場)差唔多運作時間既非官場?

引用:
原帖由 柏斯 於 2012-7-29 20:55 發表
其實早期(正正係呢個post前幾日)
第一次入場,裡面情況真係麻麻

而家過左一排,係有改善到
所以而家算係ok的

但可唔可以長期開個非官場呢?
唔係晚晚幾點先開o個隻
而係運作時間同what the sam / wallace beta(官場)差唔 ...
有諗過,但係無非官好揀同loop,仲有唔識set FMC去loop Non-Offical

引用:
原帖由 homunculu903 於 2012-7-30 04:02 發表

有諗過,但係無非官好揀同loop,仲有唔識set FMC去loop Non-Offical
我睇過FCS setting(我本身唔識)
係咪用個txt file去指住個campaign既第一關map name?

至於場既問題,你咪去dl堆返黎,跟住一路試一路加囉
最緊要有心去做呢D煩野姐

跌倒左
我覺得都係打字快過禁制= =

一打字,立即有4-5人過來救你= =

回復 138# 的帖子

除左樓主咁做沒人會咁做=- =
我最多拿個土制或者火彈(掉果種)
BOOM汁最煩,唔太想拿來用= =(隨時害死人= =)

引用:
原帖由 wallace0116 於 2012-7-29 20:16 發表
要大叫or唱救命歌先有人救  我都係禁
好多時, 明明D人O係我五個身位範圍, 但我被SMOKER拉左,
佢地到我由100血到失去行動力之後都仲未發現我.....(進階咋)
要我打HELP*3, 先有admin O個D從老遠翻轉頭救我,
其他O係我隔離左右既街客都未知咩事....
by 顏士壹

回復 147# 的帖子

他地眼盲- -
明知有SMOKER都唔知= =
唔知他們眼盲定係聽力有問題- -(就算行遠左都聽到有人叫求救叫聲= =)

引用:
原帖由 katat1 於 2012-7-31 11:07 發表
他地眼盲- -
明知有SMOKER都唔知= =
唔知他們眼盲定係聽力有問題- -(就算行遠左都聽到有人叫求救叫聲= =)
可能真係睇唔到都唔出奇

我都試過比CHARGER禁住黎打 條友係隔離都唔知 係度射屍

我死埋佢都唔知

回復 149# 的帖子

咁鬼死棒=0=
死左都唔知-0-
這條友真係眼盲下哦0o0

不過我自己試過玩RPG時比人整左死無數次- -
相反自己都整死人無數次

發新話題