發新話題

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}。。。潛完水

[Close]

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}。。。潛完水

我叫林肯
之前,我第一日入黎,唔識挽,用火燒死左1個人2次
之後佢地班友就日日TK我,日日係度串9我
但係我之後咩都冇做過,唉,SER主同佢地FD,就當然幫佢地
TK我嘅人,ADMIN又唔理,因為佢地係FD
咁呢個SER,有咩意義

What The Sam正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}
呢個SER我挽左3日,就已經體驗到呢個SER嘅膠氣
其中有一個人叫火燒admin,佢係呢個ser最ON#嘅人
佢地班友,一有新人入ser,就不停係到串d新人
搞到串走左3個人
昨日,ser 主又+多左幾個admin
之後,今日佢地有個fd要入,就踢左2個人(你話有冇搞錯)
又係到串我,但係我咩都冇講,之後串串下,就踢左我
大家唔好挽呢個on# ser

唉,我對呢個ser都完全失望,一入去,就係到串我,之後又9踢我,大家千萬唔好挽佢個on# ser

呢個不嬲係低能ser黎
大家唔好入

其實得你一個入到黎2日就禁令人反感
小朋友  事必有因  好好反省下
同埋以我所知  admin不嬲只有3個
我係wallace

雖然唔係十分清楚發生咩事,
但我認為what the sam場既admin唔會無啦啦咁做
朋友,何不反省一下自己?
ps:依個場係我重玩第一個入既server
我最後先玩番
我個時都無好似有你咁既情況

同埋我諗唔到睇唔到有邊D新人[同你同期]入到黎有比人串  你不如舉下例
否則你話人尻踢你  人地一樣話你尻up   大家一樣都係尻下尻下

引用:
原帖由 christam245 於 2012-7-16 23:53 發表
雖然唔係十分清楚發生咩事,
但我認為what the sam場既admin唔會無啦啦咁做
朋友,何不反省一下自己?
Wallace Beta個admin仲惡:Q

呢個SER D人都低能-.-
我唔會再入去

引用:
原帖由 kdash 於 2012-7-16 23:55 發表
呢個SER D人都低能-.-
我唔會再入去
係  一個叫山雞既admin靜係針對我  我諗你都知邊個

呢個ser勁低B 成日爆人入唔到
大家唔好去呢個ser玩

係啊 少D人玩好D  排左成晚隊先入到

係囉 個死人admin又唔加多D mb
一多人玩就lag到喊 真係燥底

引用:
原帖由 鬼知 於 2012-7-17 00:05 發表
係囉 個死人admin又唔加多D mb
一多人玩就lag到喊 真係燥底
呢個場真係好垃圾  成日full  full完一加位又爆  叫場主加到32人  要32個位先夠用  佢又唔聽人講:@:@:@

...

d人唔係挽lol
淨係識雲尼拿 .
我唔會再挽.

係啦,最好少d樓主咁既人入啦~
等我唔洗排隊排到將軍澳

發新話題