發新話題

1條片幫你war3改頭換面,簡單到傻都識改~(已改第7個網)

[Close]
引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-6-29 20:33 發表
問題
之後唔得的191123
係我角度黎睇,
有機會係幾種UI發生左衝突.
仲有一個機會係你用緊WIN7/VISTA,而無轉兼容性.
VLAN WAR3界面風格教學原創者.

KillinG FlooR SnIpER.

回復 103# 的帖子

我想問你係咪跟住D網址1個1個做?
因為E D野唔同次序會有唔同既事發生@@

以上笑話
條片0:24,你將個MainMenu3D_exp放多一次落去,應該OK

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
工口工口

Matt~峰

Dropbox
0.將檔案下載下來並且解壓縮

1.點選CUSTOMBG.reg啟動魔獸3自訂效果
2.將UIReplaceableTextures這2個資料夾放到你的魔獸3資料夾內
3.重覆片中動作(光環個到)
工口工口

點解我開左個檔Replaceable Textures放埋SpellAreaOfEffect_NE.blp 入去都改唔到個施法光環修

引用:
原帖由 ★回頭_hi 於 2012-6-30 10:22 發表
點解我開左個檔Replaceable Textures放埋SpellAreaOfEffect_NE.blp 入去都改唔到個施法光環修
不是放在ReplaceableTextures,
係ReplaceableTextures入面既Selection
Warcraft III\ReplaceableTextures\Selection
工口工口

正 支持樓主 仲要幫埋人 gd
天佑香港,還政於民,雨傘革命成敗始於人民上!!
香港人加油!!

點解我用左1024x768既圖都吾得
如圖:
你不懂得愛我!

我用左你方法,都係唔得............

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-6-29 20:39 發表

你點整架@@?
我既改背景並唔係咁教你- -
因為邊框移除UI會令你用唔到e個同魔獸背景修改器(本人試過- -)
所以我係教你
(本影片0:16)

2.點選CUSTOMBG.reg啟動魔獸3自訂效果
3.選擇好你的背景圖片並將它的檔名修改成M ...
可吾可以比個圖片轉檔個download網比我
我搵吾到
你不懂得愛我!

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-6-30 13:58 發表
我用左你方法,都係唔得............
你有冇放MainMenu3D_exp.mdx?
引用:
原帖由 【Hyma】AvA 於 2012-6-30 13:48 發表
點解我用左1024x768既圖都吾得
如圖:
工口工口

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-6-30 14:32 發表

因為我未轉把圖轉tga檔...
你不懂得愛我!

有= =

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-6-30 14:39 發表
有= =191232
點解你轉到TGA既@@
請教
你不懂得愛我!

回復 118# 的帖子

引用:
原帖由 星崎安妮 於 30-6-2012 12:56 AM 發表
用左你方法,唔得的
用第一張圖的軟件轉的
在YAHOO 找會找到條LINK DL

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=467140&highlight=%E6%A0%BC%E5%BC%8F%E5%B7%A5%E5%BB%A0
引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-6-30 14:45 發表

用第一張圖的軟件轉的
在YAHOO 找會找到條LINK DL
咁你得未?
工口工口

發新話題