發新話題

1條片幫你war3改頭換面,簡單到傻都識改~(已改第7個網)

[Close]
我係唔知點解冇魔條囉,不過算啦,我都用到THX

幾好用--
真系好容易做

你send比我睇下我用唔用到啦  樓主z_z

引用:
原帖由 popeye1223 於 2012-6-29 20:21 發表
你send比我睇下我用唔用到啦  樓主z_z
send咩..               
.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
工口工口

我整埋呢次-3-整唔到放棄算了

引用:
原帖由 popeye1223 於 2012-6-29 20:25 發表
我整埋呢次-3-整唔到放棄算了
希望你成功
工口工口

問題

之後唔得的

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-6-29 20:33 發表
問題
之後唔得的191123
你點整架@@?
我既改背景並唔係咁教你- -
因為邊框移除UI會令你用唔到e個同魔獸背景修改器(本人試過- -)
所以我係教你
(本影片0:16)

2.點選CUSTOMBG.reg啟動魔獸3自訂效果
3.選擇好你的背景圖片並將它的檔名修改成MenuScreen

4.將此背景圖片的圖片格式轉檔為TGA
(TGA的圖片格式可透過圖片轉檔軟體來修改)

5a.將MenuScreen.tga放進MainMenu3d_exp資料夾內
((背景讀取位置: 你的魔獸3資料夾 \ UI \ Glues \ MainMenu \ MainMenu3d_exp\))
5b.將MainMenu3D_exp.mdx也放進MainMenu3d_exp資料夾內
6.選單背景修改完成

選單背景的還原方法如下:
1.點選UNINSTALL.reg取消魔獸3自訂效果
2.將TexturesUI這2個資料夾都從你的魔獸3資料夾內移除
3.選單背景還原完成

工口工口

樓主我想要你,第一個既艾斯post-_-可唔可以放一放上黎..

引用:
原帖由 ♥唯獨醉噯 於 2012-6-29 21:37 發表
樓主我想要你,第一個既艾斯post-_-可唔可以放一放上黎..
桌面街有..
http://desktopstreet2.net/v.php?action=104490&type=download&order=1&page=4
工口工口

樓主,可唔可以幫我轉
另外你問我的
http://www.jpanime88.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=381
有教

回復 101# 的帖子

夜了,要訓覺~
聽日再幫你
工口工口

用左你方法,唔得的

真係好多謝大大啊

=.=太煩唔想整
推推

發新話題