發新話題

1條片幫你war3改頭換面,簡單到傻都識改~(已改第7個網)

[Close]
有預設介面同埋非預設介面/.\  你睇樓主個介面網  
有兩種介面的

引用:
原帖由 popeye1223 於 2012-6-29 16:42 發表
有預設介面同埋非預設介面/.\  你睇樓主個介面網  
有兩種介面的
啊,我明你講咩啦.有無試過用預設介面的安裝方法去裝非預設?
VLAN WAR3界面風格教學原創者.

KillinG FlooR SnIpER.

引用:
原帖由 怒漢手推車 於 29/6/2012 01:34 PM 發表

用唔到架VLAN當左係外掛
即係血條無得一格格?
只可以係樓主咁樣漸變色?
:Q

引用:
原帖由 陳靜 於 2012-6-28 23:21 發表
跪求如何整人物個地下踩綠色個個野

幫下我
:@:@求求求
你而家冇??
都話轉版面個陣自然會有..

ASUS  /  Dropbox
將檔案下載下來並且解壓縮

1.點選CUSTOMBG.reg啟動魔獸3自訂效果
2.將UIReplaceableTextures這2個資料夾放到你的魔獸3資料夾內

介面的還原方法如下:
1.點選UNINSTALL.reg取消魔獸3自訂效果
2.將UIReplaceableTextures這2個資料夾從你的魔獸3資料夾內刪除
3.自訂介面解除安裝完成

工口工口

有試過  但係都係整唔到   我就係唔多明佢講咩先問你=.=  你又copy番佢段野

咁光環呢-0- 我又係整唔到  

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-6-29 16:58 發表

你而家冇??
都話轉版面個陣自然會有..

ASUS  /  Dropbox
將檔案下載下來並且解壓縮

1.點選CUSTOMBG.reg啟動魔獸3自訂 ...
得左啦唔該:loveliness::loveliness::loveliness:

引用:
原帖由 popeye1223 於 2012-6-29 17:14 發表
咁光環呢-0- 我又係整唔到  
down左個zip之後開左佢,放係
Warcraft III\ReplaceableTextures\Selection(你本身有冇?如果冇e個file就用下載之前個段野,因為個舊野入面有e個file)
之後張佢地改名,
SpellAreaOfEffect 人類

SpellAreaOfEffect_NE 半獸人

SpellAreaOfEffect_Undead 不死族

SpellAreaOfEffect_Orc 夜精靈

如果你變左死檔既話,記得係後面加番 .blp
工口工口

改左做半獸都唔得....   我下載個個係光環E黎

引用:
原帖由 popeye1223 於 2012-6-29 17:29 發表
改左做半獸都唔得....   我下載個個係光環E黎
我得既..
你個file係咪自己開?
定係我比你?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
工口工口

Wc3styler.ZIP點下載??

引用:
原帖由 七夕 於 2012-6-29 18:42 發表
Wc3styler.ZIP點下載??
按一下,
就係咁簡單~
http://www.sendspace.com/file/1txda4

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
工口工口

為感謝樓主既幫忙,為樓主整左個影片..

整到了 謝

引用:
原帖由 ♥唯獨醉噯 於 2012-6-29 19:08 發表
vWpdzArImGs&feature

為感謝樓主既幫忙,為樓主整左個影片..
幫到你就好,
啊,有個重點..
就係血條改左既話,魔條會..
工口工口

發新話題