發新話題

1條片幫你war3改頭換面,簡單到傻都識改~(已改第7個網)

[Close]
首歌好聽(周杰倫)
路過一推

點解用施法光環 信長個個2技點解冇變?

引用:
原帖由 醉愛x淑瑩 於 2012-6-28 20:55 發表
點解用施法光環 信長個個2技點解冇變?
1.你係咪跟足我條片?
2.你有冇改名?
SpellAreaOfEffect 人類
SpellAreaOfEffect_NE 半獸人
SpellAreaOfEffect_Undead 不死族
SpellAreaOfEffect_Orc 夜精靈
信長只係會用半獸人,所以我條片只教左半獸人
3.你用咩地圖試? (因為依個只係改左半獸人,如果你玩其他,例如夜精靈,會冇E個效果)
4.檔案後面是否.blp ?
5.位置是否放在Warcraft III\ReplaceableTextures\Selection ?
如果你做齊5樣都唔得..
唔得先再搵我-3-
工口工口

0:51戈度冇出現UI -_-

我做哂你全部野..但係一樣都做吾到
吾知點解...可吾可以幫下我

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-6-28 21:19 發表

1.你係咪跟足我條片?
2.你有冇改名?
SpellAreaOfEffect 人類
SpellAreaOfEffect_NE 半獸人
SpellAreaOfEffect_Undead 不死族
SpellAreaOfEffect_Orc 夜精靈
信長只係會用半獸人,所以我條片只教左半獸人
3.你用咩地 ...
我齊曬  位置一樣 檔名一樣   地圖用官方地圖 但系施法光環都系冇改變

我想問點解我down你個啲野係會彈左個相出黎
但係黑圖黎
吾識整
叫我戰神k:)

5分鐘搞掂@@
不知你有冇點左個人下面果個圓形改其他圖案...我見人可以下面係寫輪眼 :funk:

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-6-28 20:28 發表

你搵得齊e d野要幾耐?
1分鐘

巧妙運用"關鍵字"

2樣野同時搵到晒(我GOOGLE)

更加詳細都有

唔洗用佢俾你果堆預設既施法光環 用乜圖都得 你得唔得?:handshake

引用:
原帖由 疾風王者 於 2012-6-28 21:42 發表

1分鐘

巧妙運用"關鍵字"

更加詳細都有

唔洗用佢俾你果堆預設既施法光環 用乜圖都得 你得唔得? ...
唔識我可以出PO教學:handshake

搞搞下搞到war3都開唔到-_-

幫幫我
我吾識用

求歌~~~~

引用:
原帖由 KtPoOr∮雄 於 2012-6-28 21:42 發表
5分鐘搞掂@@
不知你有冇點左個人下面果個圓形改其他圖案...我見人可以下面係寫輪眼 :funk:
個d係更加深ge野- -
你想自設既可以自己努力搵,再唔係問疾風王者仲得
不過講真句,如果真係咁易整,唔洗出咁多教學
引用:
原帖由 疾風王者 於 2012-6-28 21:42 發表

1分鐘

巧妙運用"關鍵字"

更加詳細都有

唔洗用佢俾你果堆預設既施法光環 用乜圖都得 你得唔得?:handshake ...
你要出可以出:handshake
引用:
原帖由 峰™._. 於 2012-6-28 21:45 發表
搞搞下搞到war3都開唔到-_-
e個有樣野衰就係唔知你邊到出錯- -
試下del左ui同ReplaceableTextures同Textures
並按UNINSTALL.reg
引用:
原帖由 [C]oMpletE_DIE 於 2012-6-28 22:10 發表
求歌~~~~
:handshake
超人不會飛
引用:
原帖由 【Hyma】Kk 於 2012-6-28 21:38 發表
我想問點解我down你個啲野係會彈左個相出黎
但係黑圖黎
吾識整
你有冇轉檔?試下用桌面街個d高清圖

工口工口

引用:
原帖由 峰™._. 於 2012-6-28 21:37 發表

我齊曬  位置一樣 檔名一樣   地圖用官方地圖 但系施法光環都系冇改變
下載
Dropbox
張女面既ui同ReplaceableTextures
放入war3
CUSTOMBG.reg
之後再重新做多次d步驟
Dropbox
工口工口

發新話題