發新話題

1條片幫你war3改頭換面,簡單到傻都識改~(已改第7個網)

[Close]
改字型係變成
點??有咩分別??
我是新手

支持分享 唔錯唔錯

點解第四步我搵唔到E個文件ReplaceableTextures

引用:
原帖由 AnLyeSs.Flower 於 2012-6-28 17:02 發表
血條色 我想知係咩色?
條片咪有囉- -
引用:
原帖由 aR.YaM 於 2012-6-28 17:38 發表
點解第四步我搵唔到E個文件ReplaceableTextures
冇可能,
第1個網果舊野就已經有ReplaceableTextures
引用:
原帖由 花前月下. 於 2012-6-28 17:12 發表
有冇顯示回魔回血速度的工具 THANKS
引用:
原帖由 罐裝金象米 於 2012-6-28 17:26 發表
改字型係變成
點??有咩分別??
條片咪有囉..
引用:
原帖由 [KinGeR]KinG. 於 2012-6-28 17:13 發表
整咩會加1倍速??
整影片個陣加速

工口工口

引用:
原帖由 珍珠。奶茶 於 2012-6-28 16:58 發表

我都唔知,我每次轉完版面就變成咁

我唔識用,自己諗
vlan用不到顯籃 會把它當外掛
為妳做到最好

引用:
原帖由 於 2012-6-28 17:19 發表
d血1格格點整? 同埋有冇cd倒數計時?

點解我整完個WC3STYLER冇UI個FILE出現?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
為妳做到最好

引用:
原帖由 甘尚武 於 2012-6-28 19:05 發表
d血1格格點整? 同埋有冇cd倒數計時?
血量位置: \UI\Feedback\HPbarConsole\human-healthbar-fill.blp
百份比倒: \UI\Feedback\Cooldown\ui-cooldown-indicator.mdx

應該係

「呢喃的歌聲」

謝謝分享

引用:
原帖由 Mayb3_- 於 2012-6-28 19:09 發表
點解我整完個WC3STYLER冇UI個FILE出現?
你有冇解壓出黎?
你解壓係war3到可能會覆蓋原來個ui,
如果你解壓左係桌面,可能係你搵唔到姐..
都係冇就再整多次
工口工口

可吾可以教整血條一格格
引用:
原帖由 於 28/6/2012 07:29 PM 發表

血量位置: \UI\Feedback\HPbarConsole\human-healthbar-fill.blp
百份比倒: \UI\Feedback\Cooldown\ui-cooldown-indicator.mdx

應該係
睇完都唔明- -

其實....樓主只係將前人發既兩個帖合埋 咁就成班傻仔捧樓主上神檯

引用:
原帖由 疾風王者 於 2012-6-28 19:44 發表
其實....樓主只係將前人發既兩個帖合埋 咁就成班傻仔捧樓主上神檯
你搵得齊e d野要幾耐?
工口工口

發新話題