發新話題

1條片幫你war3改頭換面,簡單到傻都識改~(已改第7個網)

[Close]

回復 270# 的帖子

我唔係幾想我個教學貼變左咁
工口工口

推推 支持教學
努力練信長

改血條同改時間都有同一個文件夾.咁點好

請問按鈕色個FILE只解壓UI定成個?

引用:
原帖由 廢柴臭曦 於 2012-8-6 14:46 發表
請問按鈕色個FILE只解壓UI定成個?
將配色資料夾裡的UI資料夾和Textures資料夾取出後放進你的魔獸3資料夾內
引用:
原帖由 Mr.Nok 於 2012-8-6 13:37 發表
改血條同改時間都有同一個文件夾.咁點好
先放血條血,之後再放時間,取代

工口工口

我想問呢.顯示技能CD百分比工具
安裝方法如下:
1.點選CUSTOMBG.reg啟動魔獸3自訂效果<------係邊到搵?
2.將Fonts資料夾和UI資料夾放到你的魔獸3資料夾內<---fonts. ul又係邊到搵?
3.UI安裝完成
有冇人可以幫幫我?
努力練信長

點解我down個Wc3styler程式個名叫DownloadSetup (1)?
努力練信長

gd     

第四個網既其中一個光環zip入面既『SpellAreaOfEffect.blp』(放入war3file入面既replaceableTexture入面既selection
但係都唔得波
努力練信長

引用:
原帖由 °★LeGnR.Ka 於 2012-8-8 11:35 發表
我想問呢.顯示技能CD百分比工具
安裝方法如下:
1.點選CUSTOMBG.reg啟動魔獸3自訂效果
哥哥你玩我啊..
咪有唒囉

拉左入去先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
工口工口

引用:
原帖由 °★LeGnR.Ka 於 2012-8-8 18:25 發表
第四個網既其中一個光環zip入面既『SpellAreaOfEffect.blp』(放入war3file入面既replaceableTexture入面既selection
但係都唔得波
你改左名未啊?
你SpellAreaOfEffect.blp,只係人類,你信長係人類?
改唒4個,
要自己打,

SpellAreaOfEffect 人類

SpellAreaOfEffect_NE 半獸人

SpellAreaOfEffect_Undead 不死族

SpellAreaOfEffect_Orc 夜精靈
引用:
原帖由 °★LeGnR.Ka 於 2012-8-8 13:40 發表
點解我down個Wc3styler程式個名叫DownloadSetup (1)?
你down錯囉,
工口工口

點樣改一倍速

下次你自己CUT圖吧~_~
我唔想懷疑張圖係你自己整定係我整...
VLAN WAR3界面風格教學原創者.

KillinG FlooR SnIpER.

我整字型果到吾知點解 load load下 :StarEdit已經停止運作

甘點算  招幫手- StarEdit已經停止運作

樓主可唔可以教埋立花個低個圓圈點正
少女時代♥YoonA

發新話題