發新話題

1條片幫你war3改頭換面,簡單到傻都識改~(已改第7個網)

[Close]
kan kan tga圖像系格式工廠沒有的...

回復 136# 的帖子

放圖

你有沒LA D野先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 星崎安妮 於 1-7-2012 06:29 PM 發表
仲有個問題
轉唔到的.
我想由今
轉返去今
我VLAN開會變左白色+用唔到WSH2009的效果

先解答信息我個D先Matt~峰

原始短消息: 唔好意思 請問....
引用:
原始短消息: 唔好意思 請問....

立花3技 都算範圍技= =  咁信長招2技都係範圍技 點解冇
你用咩圖試?
咁神奇@@

你用咩圖?

如果唔係信長圖(訓練圖唔係信長圖)

佢地唔會sat死你半獸人,所以可能會出現咁既情況

解決方法
1.你用練習圖個陣自己轉半獸人,
2.
4個轉唒佢,
SpellAreaOfEffect 人類

SpellAreaOfEffect_NE 半獸人

SpellAreaOfEffect_Undead 不死族

SpellAreaOfEffect_Orc 夜精靈
工口工口

引用:
原帖由 我愛鄭恩智 於 2012-7-1 20:15 發表
背景圖跟捉哂-3-
唔得既..
張相變埋TGA
連回小心比人扣分

放張圖出黎我幫你轉
格式工廠一定有tga格式,圖片最尾果個

有冇放MainMenu3D_exp.mdx 入Warcraft III\UI\Glues\MainMenu\MainMenu3d_exp
條片0:24個到

有d人都冇放,

所以唔得
引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-7-1 23:22 發表

我想由今191532
轉返去今191533
我VLAN開會變左白色+用唔到WSH2009的效果
唔明你講咩- -
ui冇出現?
del唒所有解壓左既野(依個既所有)
清埋個垃圾筒,再重新做一次

工口工口

回復 141# 的帖子

我用唔到Wc3tyler

樓主真是十分好的  :  )
謝謝分享
: 林先生

變唔到
如果樓主可以可唔可以比個FILE我

一早識整 但都推下la

有無得還原

我想問有無得還原嫁..
我整左個血好難睇..
睇得好辛苦

我係vista的= =Wc3tyler果到應該點做

我連第二個網都開唔到

拍片呢...請用完整改檔影片記錄好吧..
講真..無啦啦就跳下個步驟...
有的情況佢又唔同你講既情況...
真係...好無奈= =
試佐都唔多明點搞..

我有個問題 轉左字型之後有d字睇唔到 重安萬國字都係唔得= =
點算 發生咩事?

發新話題