19 12
發新話題

[原創] 4.7 除晃玩法(阿影教學)

[Close]

4.7 除晃玩法(阿影教學)

=]見有人支持下  就post比大家分享
~_~" 不個有d人,, 好like做損人不利己既野~_~"

1.石 2.巨斧 3.自然之力 4.十字鍊 5.全能

A.加點方法 (注重金錢/未能掌握tk汁尾) [後補:可以雙技加,,但 好易冇mp]
1515141555........[後期自己like 加咩技都ok]

B.加點方法 (注重壓線/能掌握tk汁尾)
12252425...........[石頭只+1lv 用來塞位 殺人]

路線:
上 [A,B玩法]
中 [ A  玩法]  (  要靠石 黎汁兵_ 或者可以,,雙技)
下 [A,B玩法]

開頭可以 用1技 黎壓後兵線

起手裝備 : 面具 塞樹支

(只講B玩法)
打法:
盡量避免 同對手 正面衝突
以巨斧削血

壓線方面:
用巨斧擊 削到對手 去6成血 配合 暈英
擊殺對手

以下系,,圍人 示範 (不個失敗  原因: 對方滿血)

先等典偉暈完後 再進行一連串既普攻+巨斧 再用大技

中/後期裝備:
鞋/閃鞋 法環/面具  神甲  力斧 力斧 力斧

會戰方面:
先有暈英 配合..
方便使出大技.. 暈敵方英雄
然後 用石頭 封後路 擊殺對方

呢一次吾算,,系,,會戰 不個 用石頭黎封對手 既路線

=.=不個比人汁雞...

呢次既rp 吾算精彩 可能,,因為有delay既關系
http://www.badongo.com/file/4717610

精彩圖片  推介

路過見到諸葛 發達la~

=.=阻住 我發達....

吾比我發達都算,,,仲要圍我....

救命牙~ 吾好殺我牙!

又多一個...死火...

識時務者為俊傑~呵呵!

支持^^"不過你個題目打錯左=3=

引用:
原帖由 williamkhw 於 2007-10-15 16:59 發表
支持^^"不過你個題目打錯左=3=
見到已經即時改番

就黎會考,所以少左上黎

有好post都唔記得加分tim

win=]近排狂出呢d ge=]~
咁得閒

引用:
原帖由 『小龍龍﹏ 於 2007-10-15 18:20 發表
win=]近排狂出呢d ge=]~
咁得閒
= =甘都叫狂出,,,, 一個星期先出一個= ="
得閒先出的,,吾系,,有人叫我出,, 我都廢事出=]]]
下期 為炸彈佬 細心欣賞=]謝

回復 6# 的帖子

都多啦=]
難得一見=]
收人果邊點-0-
收左幾個之前-0-?
下期白寶aoa
期待=]

個個圖都有我講野架~_~........

引用:
原帖由 『小龍龍﹏ 於 2007-10-15 18:27 發表
都多啦=]
難得一見=]
收人果邊點-0-
收左幾個之前-0-?
下期白寶aoa
期待=]
吾自己問下

果個圖的故事我得意~i like it

教乜春學啦
傻既都識啦  洗鬼 你係度呃分咩 神手

引用:
原帖由 停止用戶 於 2007-10-15 19:16 發表
教乜春學啦
傻既都識啦  洗鬼 你係度呃分咩 神手
我係傻的- -但我唔識...你得閒教我我吧

個孔明敢都唔轉頭打你,你都幾lucky
佢地3打1都圍你唔死都唔知話佢地唔合作定係新手好

引用:
原帖由 skytenne 於 2007-10-15 21:18 發表
個孔明敢都唔轉頭打你,你都幾lucky
佢地3打1都圍你唔死都唔知話佢地唔合作定係新手好
so 咪話,,冇甘精彩... 有delay 部份人

不個..有時都有心理影響,,
比某條友 同樣方式 殺幾次,, 會令到有陰影=]

支持原創

19 12
發新話題