發新話題

信長之野望F 13.1E

[Close]
人地要走 先識珍惜
鴻哥V_V吹脹

引用:
原帖由 明天是神手 於 2012-6-5 00:29 發表
總有呀 好心D 冇良心狗狗 唔好吠啦 人地都比你地吠到走啦
唔支持人 就唔好入黎 咬人啦 你地成功吠走左人 人地都唔制圖 唔玩啦
洗唔洗拎埋尾彩呀? 咩事都留一線 日後好相見
做者我支持你 為左自己學業為 ...
過路 好早講聽人講你好銀毒bo....

引用:
原帖由 明天是神手 於 2012-6-4 11:46 發表
唔洗明 阿升搵你做佢接班人 你咪會明囉 你幫我地改啦
一定會好完美姐 好中肯講句 你黎改啦 做接班人  佢冇責任幫你改掛 我諗 你有比錢佢嗎? 你就算比 都係比vlan掛
你地吊走左佢 佢走個陣 總幫 ...
唔知你有冇睇清楚我講乜先回我?
"講波佬, 一定要好波過西班牙?"
"我話邊個香港小姐唔靚姐, 我就要靚過佢?"
你答到我, 我做接班人囉!笑點小子~
引用:
原帖由 xXwindXx 於 2012-6-4 23:27 發表
唔係話唔俾人發表意見囉,就係你呢D人
人地做唔到你要求,你就講D難聽說話俾人聽,就要鬧人,一D氣量都冇
有時你要批評人,你都要將心比己啦,係咪真係咁難做?
我諗你連用乜整點整你都未識LA. ...
你明唔明個問題其實係邊, 姐係一有句說話!
冇料就唔好扮代表, 我自問冇實力整圖!又如何?
我有企出黎話要整?我又點解要同佢將心比己?
佢整得出黎, 一定有人話!你唔好咁天真啦!好無?

真係現實講句, 做特首一人派6000蚊都有人嘈佢啦!
唔好睇到所有野都咁簡單咁天真!

其實佢走既其中一個原因 係咪因為有條傻仔整個bug落佢張圖 搞到佢冇心機整(佢都話果個bug係無敵 連佢都話投哂降)

留返低啦@@vlan冇左邊個都唔得咖
唔好走拉 :'(

提點[那位XXX]
雖然我唔知你係邊個
不過你學到既野做出D咁既事
真係令到一眾WEER好失望
我知道我點都會輸
因為MPQ破解係無敵
根本就係魔獸限制大
其實你可能整埋呢次就冇機會再整BUG圖啦
地圖交比邊個我都唔知
毋忘你:d

你走左之後肯定都冇人會甘上心信長...

又走@@"

你走左,信長界冇架啦

想問一下阿爾仲做唔做

thx a lot!

回復 288# 的帖子

講波佬有錢收 香港小姐都有錢收 分別就係 佢冇錢收 幫你正圖 比你呢d 小狗狗吠
為左比你咬幾淡 爽D?係呀.一定會比人話 洗唔洗去到咁盡 講到1文不值咁?
話你**侮辱成份**車 驚你嬲呀 小朋友 好心你啦 唔好以為 自己好重要 要全世界為你 為中心啦
你既思想咪好似你咁囉 [唔好睇到所有野都咁簡單咁天真!] 講比你自己聽岩家啦
你話[我又點解要同佢將心比己?] 咁佢點解要就你地呀? 你唔比個心出黎 人地比個心你呀?
你ON車 完未姐 小朋友

引用:
原帖由 明天是神手 於 2012-6-5 16:47 發表
講波佬有錢收 香港小姐都有錢收 分別就係 佢冇錢收 幫你正圖 比你呢d 小狗狗吠
為左比你咬幾淡 爽D?係呀.一定會比人話 洗唔洗去到咁盡 講到1文不值咁?
話你**侮辱成份**車 驚你嬲呀 小朋友 好心你啦 唔好以為 自己好 ...
呢個世界唔係乜都講錢, 可見香港教育制度何等差!
可能為左上位, 可能為左好似出面果個Post咁, 為左虛榮心!
就算係佢自己本人, 佢可能會去否認, 但我又點知佢真係點諗?
唔好把錢睇到咁重要~有好多野比錢更加重要!天真小子~
(唔通你覺得香港小姐係為左錢而去參選?你唔好同人講tim。)omg
(我話我自己收左錢, 係咪可以罵到個作者變地底泥?好搞笑呀你。。)

全世界以我做中心?你點樣可以咁諗?我比批評你可以選擇接唔接納
但你因為人地唔同意你既意見, 而去發脾氣去放棄呢樣野, 邊個自我中心?

你根本就對號入座, 為講而講~唔該你諗清楚自己講乜先啦!

我諗你唔係好明我呢句"我又點解要同佢將心比己?"
首先, 我冇話要去修改呢張地圖!我緊係唔會去感受佢既心情
好似你會唔會走去同特首去將心比己?kai子。真係笑話

回復 298# 的帖子

講咁多做咩姐..你黎做囉,護主犬

發新話題