發新話題

全新vLan Shop 砌機組合 AMD & INTEL~06/09/2013(更新INTEL)

[Close]
引用:
原帖由 vip-jacky14 於 2012-5-28 22:18 發表
AMD APU 套裝 平價低階打機套裝 (SET A)
粒CPU係最勁 ,但Ram 可以去到32GB                                                                                                                      Intel 全 ...
你玩咩需要32GB Ram???

GTX690個價錢=成套Set C再加$1000港紙

引用:
原帖由 KeiRo 於 2012-5-30 19:55 發表
想問如果想換其他VGA (當然加錢) 可以?

EG, INTEL SET B 換 560TI
可以另外開post要求, 當然alan / 我地會就你要求提供更合適既選擇

引用:
原帖由 YoRu 於 2012-6-11 02:36 發表
INTEL 平民打機套裝 (SET A)

玩唔玩到DIABLO3?
玩到既話流唔流暢?
玩到,高效,流暢

引用:
原帖由 MemoRiesOff-_ 於 2012-6-16 20:59 發表
全新Core i5 系列 進階打機套裝 (SET B)
玩BF3,上古5,將軍2順唔順
BF3 Auto Setting  (All High No AA) = at least 35FPS (1920x1080)
其他都無問題

唔會包Windows,除非另買

只收現金,無分期無EPS

引用:
原帖由 s20091112 於 2012-6-22 21:48 發表
挽DIABLO 3 LOL用咩最好 ?
最好同金錢是掛勾的

引用:
原帖由 AquaBlue. 於 2012-6-24 10:44 發表
我想問下呢set 2既顯示卡係咪唔係底板內置
只有AMD Set A是只有內置顯示卡,其他都會再另搭一張獨立顯示卡(同時都具有內置顯示卡,可以交換應用,提高能源效益)

引用:
原帖由 齋藤道三 於 2012-6-25 20:04 發表
請問如果amd set a
ram轉1600 2x2gb
繪圖效能會唔會勁啲??
繪圖效能同RAM無咩大關係

話明繪圖當然最大影響係顯示卡

引用:
原帖由 kentsang1231 於 2012-6-24 13:29 發表
好似食水好深BO...
麻煩你上網查下價 / 落腦場格下價(記得連埋$200砌機費) 睇下係咪真係如你所講

引用:
原帖由 齋藤道三 於 2012-6-27 00:20 發表
請問如果買amd set a
有錢再幫佢買張獨顯
咁洗唔洗轉火牛去450w好呢?
唔該!
轉黎轉去,點解唔直接Set B?

引用:
原帖由 齋藤道三 於 2012-6-28 14:20 發表
我暫時未有咁多預算。。。
我照set a 出左部機了
但火牛冇貨
轉左航嘉。。400w 有80plus
我想問航嘉掂唔掂的??
賣機戈個話台灣野
但事後先個係中國既...真係$¥=$=_-¢>
外國仲有條測試爆炸既片
呢家驚驚地 ...
只能祝你好運,而且價錢比delta平

引用:
原帖由 onon8 於 2012-7-31 10:26 發表
友情提示
AMD set 1有問題
組合使用APU,若要完整發揮內顯性能
應使用 DDR3 1600速度的RAM
而且需雙RAM 行 DAUL RAM

不然會廢好多好多!
你真係覺得換上1600MHz + 行DC會快好多?

引用:
原帖由 axdc12344 於 2012-7-27 02:17 發表
我想問diablo 延遲率太高 要點樣降低?
換display卡?定係換cpu?
首要係問你個ISP,如果用HKBN你個情況就好正常

引用:
原帖由 3.14 於 2012-8-6 22:56 發表
Intel 全新Core i7 系列 高階打機套裝 (SET C)
我想知display係邊隻 我見唔到有
VGA: Gigabyte HD7850 2GB GDDR5 OC 10cm Fan OC GV-R7850OC-2GD

- 顯示卡採用AMD 最新HD7850,並選擇品質優越的技嘉GIGABYTE™作為顯示卡牌子, 2GB GDDR5 顯示記憶體,採用256位元記憶體管理介面
- 顯示卡屬「技嘉第二代超耐久顯示卡™」系列及獨家「WindForce™ 2X」系列;

發新話題