16 12
發新話題

新手第一作

[Close]

新手第一作

本人第一次接觸有關制圖程式
感覺新奇同好有成功感
比較鐘意毛毛依個模組希望大家可以俾多D意見
用了大約45分鐘
制圖程式: PhotoScape
錯手禁錯左搞到有2個名
吾識點整走去

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I told the world one day I would pay it back.

張圖P0ST左上VLAN做簽名搞到睇吾到右下個名..
系吾系750X240好D
定系我有邊到地方錯左
I told the world one day I would pay it back.

好型..
戈度光

引用:
原帖由 LOVECwy✓ 於 2012-5-27 15:27 發表
好型..
戈度光
多謝

吾錯幾靚

好型 @v@  好勁呀大約45分鐘整好妹快手@_@一個字(((((強)))))

引用:
原帖由 Maxo.O 於 2012-5-27 15:38 發表
吾錯幾靚
多謝您啊

引用:
原帖由 加藤段藏﹏ 於 2012-5-27 15:39 發表
好型 @v@  好勁呀大約45分鐘整好快手@_@一個字(((((強)))))
吾好挽拉肥仔哥

好型阿
支持你阿
d位岩岩好
親愛的.別讓我走
讓我享受在這不完全的感覺
我不想後悔
因為我在乎

第一次不錯的說... 加油
用photoshop還更加靚

引用:
原帖由 ×SkY_軒↗ 於 2012-5-27 16:33 發表
好型阿
支持你阿
d位岩岩好
多謝啊,應該仲有地方要改善

引用:
原帖由 KinNa. 於 2012-5-27 19:38 發表
第一次不錯的說... 加油
用photoshop還更加靚
55下次會更美的

只屬普通改圖 所以評分較為低     

OMG.

附上一張比較舊的作品
好似差唔多@@
願你亦看清楚

16 12
發新話題