發新話題

誠招有品人士重返02ser 每晚7點 內附m群 黑名單

[Close]

誠招有品人士重返02ser 每晚7點 內附m群 黑名單

M群如下:[email protected] (如果加左成日都沒反應.就主動留msn係依個post到吧)
誠招有品,不潛水,喜歡02ser既人

感想文(重返02活動舉辦前)
~相信有玩開信長既朋友都對 長期滿ser既 02 突然變得冷清 感到 無奈 . 而且依種情況keep左都有半年了, 大家都轉左去其他10lv ser玩 ,但我真係忍受唔到 果d 10lv ser .由於走埸唔洗扣分等, d人死一次就走埸 ,更出現左唔少大量偉大思想家 (打機求快感,如果要我俾人屠不如走埸,我有走埸既自由) 而我就咁霖:自由建基於規舉之上,如果個個好似你咁霖,你仲有追求快感的機會嗎?我自問技術唔高,只係希望玩信長果時完到埸,被人屠也好,屠人也好,對我黎講都係享受,致各路 經常走埸既人士 你要怕輸 不如去打ai吧 唔好同我講咩偉大理論 . 我最後只想說一句:求完埸  !!

感想文(重返02活動舉辦中)
本身我已經想放棄再搞02ser   雖然我地d群友都好努力,但只收一時之效,人流試過升至240(爆ser),但過左一段時間,d人都係返返去10ser,我唔明白 點解d人情願狂re 都唔肯俾多少少時間係02ser等下,可能依d就係所謂既重量不重質吧,雖然我唔敢保証係02ser 係100% 55完埸 但係大家肯入02ser既大前提下,我深信 大家所等既時間 一定較你係其他ser狂re既時間短.而且質素相對以下有保証.

觀乎依家vlan風氣,有一堆成日博上位既玩家,我認為大家根本唔需要理會,佢有佢post,我地笑下咪算,沒必要作出回應,當沒人理佢既時候,你認為佢會再有動力post嗎?

再者,有一堆走埸人士,抱住輸打勝要既想法,夠打就炮,唔夠打就走,依d想法幫到你進步嗎?勝:你就只係勝一堆比你弱既人,學到既野少,輸:你輸俾一堆比你強既人,佢地好多方面值得你學習(走位,食兵) 如果你覺得唔夠打就要走,你認為你既技術有進步嗎?追求學問同技術一樣 如逆水行舟,不進則退 持續咁樣逃避 你只會比 其他人比下去 (甚至之前比你屠過既,技術已經比你更勝一籌)所以 有必要走埸 有必要逃避嗎?

至於我們想完埸既人士:想成功,必需要團結 正如要整斷一枝牙齒係一件好易既事,但如果50枝,100枝扎埋一齊,情況會一樣嗎?大家不況團結一致,打造一個令我地vlan玩家值驕傲既02ser,散播良好既意識 成為眾ser既榜樣,以壓止種種不良既風氣,令信長變成一種高質素既遊戲,

所以希望大家可以支持依個活動.每晚7點 重返02ser

應各人要求加設黑名單,希望以下人士自重(若解釋合理將由名單中剔除)[如有質疑,請與提供者溝通.另外,如果有玩家想提供走埸名單,請打埋其走埸玩家的名字以及提供圖片]

名稱                    
原因     
提供者
影↗殘
全埸使用爆彈食兵以及供裝給敵人            
john012007            
走埸
純情賣魚勝   
走埸
MaNHanG2010        
掛機超過15分鐘
    .Angry★
掛機超過15分鐘
殘兇乂   
走埸
柴田
走埸
爆石柯爛屎           
走埸 K.Night
馮家輝 走埸
Andy0407
2v2        
走埸 -★St×LKF°
緣字訣€   
走埸
[cc]leung            
走埸 我,  PrOlhEaD悲傷
乂小魚兒     
走埸
hocho11223  
走埸
漢堡包      走埸
S鵬M        
走埸
[K.E.Y]妖 走埸

∮殺♀   
走埸

愛乄恨情仇
走埸殺神【天】

龍哥--
走埸魔法稻草人
極樂_鏡 走埸
PrOlhEaD悲傷
●文
掛機

★.火星
走埸
ALX888
走埸
RstarFO
音符楓
走埸
RstarFO
春雨◆秋水掛機(55分鐘)

ˊ★ˇwInG╮走埸
愛♀
毒J勝
走埸
愛♀
[[bird     走埸
愛♀
X-man新仔走埸
愛♀
陳啟良
走埸

_._某興
走埸
RstarFO
kaiyanbb
走埸

無聊中
走埸
霸氣_Chung
kaonima
走埸
霸氣_Chung
挑機豪
走埸
RstarFO
鬼sS囝
走埸
RstarFO
~CHUNG
走埸
RstarFO
nelsonlove1968
走埸

V神V死你
走埸

吸煙區
走埸

rx-8
走埸
kazene
hkb040003
走埸
RstarFO
TRUTH_KWAN
向敵人透露友方情報
ClouDώ
DMC團長走埸
THEMAN
絕望〝走埸
RstarFO
abon
走埸
RstarFO
鬼魄
走埸

Dreamer
走埸

asas28658949
走埸

vito9999
故意累輸

siumy
走埸

小昇哥
走埸

神手蘇景發
走埸
弒神小晶乄
灼熱地獄
走埸
弒神小晶乄
血紅落雷
走埸
弒神小晶乄
純情小明明
走埸
弒神小晶乄
[hei
走埸
gn00745237
Re.CoiLた葉走埸
- ★Ckh
z86864014
走埸

Babil尐夜走埸
叫我秋哥
陳B~
走埸

神奇耶穌
走埸

走埸

卍鄧奶卍
走埸
ErIcGoR

以下係26/5 10:30 既成績!!

28/5 9:25 人數如下: 由初初0人變20人再變到45人 佳績有目共睹

☆以下係1/6 10:30 既成績 人數已有88人 距離02 返生似乎時間唔長了!!

7/6 11點既情況 已上116人!!依個成績帶俾我地好大鼓舞

8/6 11:15 人數已上159@@

15/6 11-12點既情況 人數已經上到209人@@ 就快爆ser^^

16/6 9點 02ser已經爆曬人啦...

22/10 重返02活動 重新展開 總算有40幾人吧!

走埸附圖:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

支持樓主,很想回到當時的02!

樓上0lv= =

心諗做咩唔用正ac回?

我一定支持    02等

點解d人會走場?你有冇諗過?
其實我覺得每個人對this game的睇法都吾同,對於好多人黎講都係just a game.
咁講你明白?
順便想問下樓主係M屬性?

引用:
原帖由 爆笑管家~_~ 於 2012-5-26 19:57 發表
心諗做咩唔用正ac回?
支持樓主,另外人地0lv關咩事=.=?

我咁講 沒話要 評擊果d 走埸既人 只係表達我打10ser既感受 ,主要目的都係想招返d人黎02

我都想- -
升左個廿LVAC 但冇20LV SER
好ON_

支持!!!!!!!!!!!!!!!! 岩岩夠LV

你唔講我都唔覺!!
支持支持
KiNG生到此一遊!

唔夠lv 想玩都冇得玩

支持 :handshake :handshake

的確係事實黎

9點半
士為知己者死