30 12
發新話題

3分英雄賽的黑暗風波 估唔到居然有【版主】踢我 =.=(有rp)

[Close]

3分英雄賽的黑暗風波 估唔到居然有【版主】踢我 =.=(有rp)

http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1104&page=1

以上為rp證據 <<<

話說岩岩同版主兄阿平打3分
(阿平版主=http://www.ipve.com/bbs/space.php?uid=1353924)

第一場我大友vs佢百地

大家都有出兵試殺大家 可惜失敗 然後我不停推塔 得1分

百地差1次大技 可以拎1分 甘佢就衝去爆塔 而我爆緊150+650

之後我見唔店 係甘比佢爆咩唔通 我就趕番自己營 我一野閃介台風符

吹起左佢 之後開定1技 再開大技 即將轉死佢之時 差唔夠100血(我1技r都r死佢)
(PS 當時1:1 但我差100血都無能殺死佢 即變成我2:1 加上我爆埋650就WIN)

突然我疾左一疾 之後就 你依依不捨地離開信長之野望 我心諗 知咩事了

估5到版主都會用踢人外掛 怪5得之第一場佢話要RE 因為佢主場先開到外掛

原本我開場 佢選左軍 但佢話RE LAG機 所以佢開場 我都奇怪了

因為我團2打開友誼/計分 都我開場 好小人話疾機

依次希望大家還我一個公道 見證VLAN版主既3分賽 黑暗風波

現附上第1場RP 能看見他百地話疾機RE 之後第2場 我差100血都無殺死佢果時

就能2:1時(加上我玩甲裝爆650+GG他=3:1) 我突然比佢踢左的 第2場RP
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=529530&extra=page%3D1

最緊要係 依依不捨依個情況 係場主先會可以導致E件事既元兇

相信大家打團都知咩事 只要場主一疾機/彈機/OR踢人 就會令其他9人都會依依不捨

最後 我要求版主/7171/龍大

還我一個公道 司馬昭之心 路人皆知

第一場好好地突然話要RE

肯定準備定自己開場踢我啦

如果唔係點樣解釋點解甘岩我差100血唔夠殺到你

我會突然斷線?依依不捨? 因為你就係

知道自己主場 可以用踢人外掛或其他軟件!!!

求是次英雄賽 有更高層的人(如龍大)嚴懲此版主

我唔想見到VLAN有黑暗版主的存在 跪求!!

附件

Replay_2012_04_30_2256.w3g (14.85 KB)

2012-4-30 23:31, 下載次數: 72

第一場 佢主動話RE

Replay_2012_04_30_2315.w3g (129.14 KB)

2012-4-30 23:31, 下載次數: 117

第二場 我即將2:1時被踢

MSN都講左
你唔信我冇踢你,我可以Teamviewer比你睇
我1秒之前仲係到食仙豆,1秒後你就彈左,我1秒內踢左你?
我又知我一定死?我打左咁多次英雄賽,比人G左咁多次,冇人次踢人
不要屈得就屈

老實甘講
我同w囚仔打足2年團
佢都冇彈過機
我信佢呀金次

嘩 唔係掛
真係會踢人??
聽日打我都驚驚地喎
佢似係扮野喎 話lag機
但應該都係計佢嬴

:lol

引用:
原帖由 a3345021 於 30-4-2012 23:34 發表
嘩 唔係掛
真係會踢人??
聽日打我都驚驚地喎
佢似係扮野喎 話lag機
但應該都係計佢嬴
我平時用百地,用背刀100傷尾刀,
個場成A兵成秒先起手到,唔係LAG係咩

其實我都相信板主
一係重賽?

就版主佢話lag機要求自己開場一點...的確係有d問題~_~...
因為大家點都應該係開慣場 / 對於自己既電腦有一定程度信心...
斷估唔會錦好彩打比賽先會疾掛-0-??
個人意見@_@"

相信版主唔會搵D甘既野搞飛

引用:
原帖由 mickeylau93 於 30-4-2012 23:38 發表
就版主佢話lag機要求自己開場一點...的確係有d問題~_~...
因為大家點都應該係開慣場 / 對於自己既電腦有一定程度信心...
斷估唔會錦好彩打比賽先會疾掛-0-??
個人意見@_@" ...
我平時,03區都係開慣場
成日比人屠,未有一次踢過人
總之,第2第3場,打定唔打

打比賽洗乜咁汁著=.=.==.=.

引用:
原帖由 唔好兩頭望 於 2012-4-30 23:42 發表
打比賽洗乜咁汁著=.=.==.=.
比版主踢唔汁著? =.=

依家唔係比賽問題 我寧願雙雙否決 都唔可以比VLAN有黑暗版主既存在

大不了一齊死 當然我明明上風緊 但佢踢我 有咩計?

講真 百地打大友
大友都大機會win
好似樓主甘講
就爆650, 就殺到架話
樓主win都大機d
買10隻上忍去爆左個650都得掛?

啦阿平 開場一定唔LAG 一定係你自己LAG    輸就輸啦

引用:
原帖由 碎.星 於 2012-4-30 23:45 發表
啦阿平 開場一定唔LAG 一定係你自己LAG    輸就輸啦
甘點解你唔話
第一場係板主lag?

30 12
發新話題