發新話題

[CLOSE]

[Close]
幫我整張ok嗎?
會比錢

vLan id:〔★〕ナヌ

字ban/圖ban:

ban顏色:黃橙藍 較佳

所需圖片(e.g 明星果啲)(圖ban才需要):簽名圖毛利

所需加上既文字(盡量20字以下):by:〔★〕ナヌ

細節你比msn我傾埋

vLan id:呢個

字ban/圖ban:右下角加個'彥'字得了 唔洗太大 我諗你明

ban顏色:?

所需圖片:見符件

所需加上既文字:右下角加個'彥'字得了 唔洗太大 我諗你明

防盜字(eng):?

其他:低能之中不失霸氣 霸氣得來又型少少 都係果句 相信ck你可以發揮得好好

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是打不死的

C_k 我又要你幫手啦

引用:
原帖由 ﹑淺κˇ 於 2012-4-30 09:00 發表
C_k 我又要你幫手啦
okok 估唔到你咁就200分@@

引用:
原帖由 X_FuKeR 於 2012-4-29 20:13 發表
vLan id:呢個字ban/圖ban:右下角加個'彥'字得了 唔洗太大 我諗你明ban顏色:?所需圖片:見符件所需加上既文字:右下角加個'彥'字得了 唔洗太大 我諗你明防盜字(eng):?其他:低能之中不失霸氣 霸氣得來又型 ...
已完成, 但由於圖太多空白位置 所以加上了Luffy of One Piece
同埋一向唔建議防盜字為中文及單字

C_k 在嗎??

找你生意接嗎?

vLan id:﹑淺κˇ

字ban/圖ban:

ban顏色:無所謂

所需圖片(e.g 明星果啲)(圖ban才需要):簽名圖本多忠勝

所需加上既文字(盡量20字以下):

防盜字:﹑淺κˇ

引用:
原帖由 ﹑淺κˇ 於 2012-4-30 17:03 發表
vLan id:﹑淺κˇ

字ban/圖ban:

ban顏色:無所謂

所需圖片(e.g 明星果啲)(圖ban才需要):簽名圖本多忠勝

所需加上既文字(盡量20字以下):by:﹑淺κˇ

防盜字 ...
你個名應該係放係防盜字 表格已有備註說明

vLan id:this

icon顏色:夠型就得了

所需圖片:路飛的圖 不要常見的

所需加上既文字(eng):Yin

其他(有既話請提供):要2張 低能之中帶點霸氣 霸氣得來又型少少  

謝了 C_k 依家找埋條數

支持>< 樓主整簽名檔好勁-_-
遲下儲夠錢實搵妳

支持一下

幫我整張I CON 唔想用J 圖 無特別 我要D 獨一無2~

C_K識唔識整 GIF 既 檔 同埋  你整左 GIF 既棟 一定做到I CON  做到 就 幫親你~

よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

咁多位客仔就唔好意思喇
琴日拎左部電腦去整今日先拎返
會好快趕工比大家

vLan id:SH✖ueゞ爺

icon顏色: 暖色

所需加上既文字(eng):Jason+係 圖既下面

其他(有既話請提供):+ 素材 要型 =ok

所需圖片:
附件

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
よくさてSEVEN側のエッジ強度の練習を?!

發新話題