22 12
發新話題

高達迷Come Gundam Vs Gundam EXVS

[Close]

高達迷Come Gundam Vs Gundam EXVS

新一代的Gundam VS  相信大家都沒用玩過吧?香港PS3巳出  實在太好玩了 無論機種玩法都是很新鮮這是Gundam SEED 加Gundam Next 玩法2合1 應該是最終作品吧 日後也應該不會再出新的Gundam Vs Gundam系列

這game都有幾個月時間la--
我唔中意冇得直用00raiser-...-

得PS3挽得??????????????
我冇PS3

引用:
原帖由 yat1243yat 於 2012-4-20 06:16 發表
這game都有幾個月時間la--
我唔中意冇得直用00raiser-...-
係呀 同d日本仔打好正

PSP又唔出,又唔係個個有錢買PS3,加上出左街想玩得PS3有PSP個D無好唔方便

我都有玩 不過新手/w\ 我3000用開命運 2000用開高達 1000用開_克

不過話說系街機00等2其個部系禁左重有其他 我sad左- -

未玩過
不過之前P2既Gundam就有玩,即係有SPEED揀果隻  
話說我有鋪一人單挑2x部重炮渣古,難度幾高下.

引用:
原帖由 mikubyken 於 2012-5-28 03:31 發表
我都有玩 不過新手/w\ 我3000用開命運 2000用開高達 1000用開_克
命運我最愛 因為可以連招連好耐6連閃光再加ABC 大絕

引用:
原帖由 24851560 於 2012-4-21 18:54 發表
PSP又唔出,又唔係個個有錢買PS3,加上出左街想玩得PS3有PSP個D無好唔方便
遊戲就是這樣....我都係因為呢隻game先買ps3

引用:
原帖由 水瓶座 於 2012-5-28 22:10 發表
遊戲就是這樣....我都係因為呢隻game先買ps3
拿.P3我就冇錢買,幾時挑返場街機先.

引用:
原帖由 .hE1 於 2012-5-28 22:21 發表

拿.P3我就冇錢買,幾時挑返場街機先.
街機有出咩= =? 唔係正係得next 打?

引用:
原帖由 水瓶座 於 2012-5-28 23:32 發表
街機有出咩= =? 唔係正係得next 打?
咩係next 打?
街機果隻都係gundam黎,玩法其實冇分別,都係果幾粒制.
當然機種會少啲,冇P3咁多機種揀啦.

引用:
原帖由 .hE1 於 2012-5-29 22:33 發表

咩係next 打?
街機果隻都係gundam黎,玩法其實冇分別,都係果幾粒制.
當然機種會少啲,冇P3咁多機種揀啦.
我代代gundam都有玩= =  但現在 不會玩seed果d了

未玩過

22 12
發新話題