21 12
發新話題

Minecraft下載點

[Close]

Minecraft下載點

其實個下載點放左好耐
唔知點解有好多人成日問- -"又有人開post
所以再放多一次個下載點出泥
[url=http://www.mediafire.com/?sbf4vcdnv3dbbil][/url]
如果有人中意玩1.1上的版本,可以裝人地的jar,又可以按f字頭果個製@@會直接更新去最新

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有其他事可以pm我,好多問題我都可以答到你

liho唔比網人地,人地點裝

有mc就有bin= ="

vlan都未有專用ser
你唔洗開vlan都玩到
你直接按minecraftsp果個入到去
想單人就按單人遊戲
想多人就去人地個ser到申請白名單果d
再按多人遊戲>直接連線打個ip
新增伺服器可以記住個ip

比圖

引用:
原帖由 淺藍命運 於 2012-4-9 08:53 發表
打左個ip
搵左城日
冇個得...
咁樓主有冇好介紹
thx
自從冇開ser之後就一直係dream ser玩,你去伺服區睇,d adm好公平,玩家又好人,又勁
提議你去果到玩,唔好破壞呀
--------------------------------------------------
我game名:kking,如果你係玩的話,佢問你有冇fd,你話阿木啦

引用:
原帖由 eewwaauu 於 2012-5-8 16:15 發表
好岩岩都想要開post問邊度有得下載
好采我睇耐d姐 比我搵到呢個post
唔洗比人恥笑
話說 點解唔裝個post 頂置左佢呢?
你當我是版主嗎?加聲超聲也不怕^_^

請pspone007唔好亂泥......

引用:
原帖由 kakukaku711 於 2012-5-11 16:56 發表
點解DOWN唔到既

去到PREPARE DOWNLOAD果個位就冇反應
比圖唔該

冇理由,係唔係有d人window未裝一d野,所以先裝唔到,因為有7成人都裝到= =-

比圖唔該

上面果個唔好搞事,我唔洗逼你回post

引用:
原帖由 〔★〕みま 於 2012-5-26 18:24 發表
e個系咩版
原是1.1,可在我的整合包更改為1.2.5

引用:
原帖由 血幻乂 於 2012-6-18 19:33 發表
這是否免帳號的????
我要免帳號的
免的,不用帳號

21 12
發新話題