發新話題

開伺服器教學(官方)70%自製

[Close]
引用:
原帖由 傻仔﹏創 於 2012-3-9 09:54 發表
SERVER器係1.1   個MC係1.2.3咁點??
1.2的話用這個http://forums.bukkit.org/threads/bukkit-1-2-3.63223/
人生就係咁悶

邊到有FILE 出泥A_____A

睇下你ser舊野放係邊個file
放係桌面都可以

1.1都開唔到SER...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 danny20064 於 2012-3-9 18:58 發表
1.1都開唔到SER...
1.IP錯左
2.你都冇開SER
人生就係咁悶

一睇就知未開ser舊野啦= =

這個遊戲衰在太多插件,Mod , 一多左之後,聯機 就非常困難,因為遊戲版本不一是不能聯線的.

加上這個遊戲的聯機模式邏輯比較繁複,不是一般玩家可以馬上手.

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-3-15 15:11 發表
這個遊戲衰在太多插件,Mod , 一多左之後,聯機 就非常困難,因為遊戲版本不一是不能聯線的.

加上這個遊戲的聯機模式邏輯比較繁複,不是一般玩家可以馬上手. ...
最難上手就係流動IP開SER
我都仲未識SET RROUNER

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-3-15 15:11 發表

加上這個遊戲的聯機模式邏輯比較繁複,不是一般玩家可以馬上手. ...
就係因為呢個遊戲難以去捉摸 先會有咁多人玩
人生就係咁悶

引用:
原帖由 manchunho741 於 2012-3-15 16:41 發表
就係因為呢個遊戲難以去捉摸 先會有咁多人玩
你msn去左邊,好耐冇見- -,你同ming好耐冇上啦

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-3-15 17:37 發表
你msn去左邊,好耐冇見- -,你同ming好耐冇上啦
有野做-.- 星期5 6 日先上
人生就係咁悶

我係開到個ser 但係入唔到點算好

你比你SET SER果舊野比我睇

回復 5# 的帖子

有路由器要點做
我MC1.2.3
Minecraft_Server 一定要係1.2 唔可以1.1?
教下我
唔該

按Minecraft.server後,彈了[WARNING] Can ' t  keep up ! Did the system time change, or is the server overloaded?
要如何做????
大家多多指教=]

發新話題