25 12
發新話題

[交流] 大家討論一下,代理戰篇入面的人物的實力排行

[Close]

大家討論一下,代理戰篇入面的人物的實力排行

我發覺,代理戰中,所有的人物,都拉近哂實力
例如,係繼承篇入面,炎真佢地可以搞到瓦利亞行都行唔到
但現在反而比人SM 番轉頭,仲差D死
仲有...阿鋼最近成日輸=.=
我覺得,除左彩虹之子之外...只計代理人的話
應該係...
雲雀or 六道骸->家光-> XANXUS ->阿鋼->白蘭->炎真

純粹個人認為=.=

應該家光最強->雲雀/六道/綱->白蘭->xanxus->炎真

點解XANXUS ->阿鋼?:O )?
nnnnnn

家光->六道骸->阿鋼->XANXUS/雲雀/白蘭->炎真   

家光第1係因為實力(強)
六道第2都係因為強
呀綱第3係因為實力中等但好唔穩定(要爆SEED先夠人打)
XANXUS第5係因為佢根本就唔算強
雲雀第5係因為近日漫話如果雲雀係勁過XANXUS佢早就秒佐XANXUS 雲雀(秒殺型 無論敵人多強 都會秒殺 秒殺失敗就輸硬)
白蘭第5係因為佢只係用未來既火炎力量(火炎容器)先可以同呀綱(己爆SEED)平排
炎真最廢係因為佢只係黑化先咁勁

有dd難討論...

咩ar = =代理戰炎真1打5定6個.... 其他d成員都冇出黎..
你叫丫綱都吾可以1打5/6個啦..(雖然佢係代理戰真係顯得好廢

我認為e加就甘睇排名係  六道/家光/雲雀 3國頂立 然後xanxus>丫綱>炎真>白蘭

咩都唔使講
丫綱最強
因為他是主角

阿綱最型 講完
太愛才不能愛

點都啊綱贏嫁啦xd
主角最強!!!

回復 1# 的帖子

雲雀/六道/綱

引用:
原帖由 tommylin95 於 2012-2-10 22:25 發表
應該家光最強->雲雀/六道/綱->白蘭->xanxus->炎真
我認為係雲雀最勁low

雲雀最強
綱係最型

e+代理戰變左復仇者最強了

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-3-9 23:08 發表

我認為係雲雀最勁low
- - 家光一定勁過雲雀

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-3-9 11:08 PM 發表

我認為係雲雀最勁low
me都覺得係...同志

25 12
發新話題