43 123
發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

依個場你不段汁PIPE BOOM/BOOM汁掟,COVER你搬油,
再臨尾搵條友用針一口氣入哂佢,好快玩完。
如果你好彩,或者RE多幾次,甚至會全場都係BOOM汁,
到時你狂掉,TANK都未出已經贏,
不過我為左體現個MISSION原本既難度先唔汁佢D BOOM汁。

引用:
原帖由 Hunter! 於 2012-2-6 19:54 發表
d槍聲好好聽 我個d唔係咁- -
散彈個準心咁細既?
個聲我裝左好耐世紀。。。耐到你提一提我先記得佢唔係原本D聲,
響邊度DOWN亦無可能記得番,
所以上傳左去WEBO,你想要既自便
http://webo.com.hk/download.php?i=101776

引用:
原帖由 sunny7395 於 2012-2-7 23:01 發表
點解唔張boom汁整洛tank到
問得好
依個本來就係我計劃既一部分,
可惜比突如其來既屍仔R到BELOW 40血,
仲要比群屍圍住加上隻TANK追上黎,個人好難冷靜落黎

引用:
原帖由 xB!? 於 2012-2-8 14:56 發表
第1-3關死沖難沖..冇野好睇= =
第4關真係算ok既..專家難度@@單一汁..下次自己都試下
睇下黑色嘉年華,
打法有些少唔同應該滿足到你
另補一段打得激D既C2M5
http://www.youtube.com/watch?v=TR4TRHFQBus
多謝支持

終於有時間繼續打。
今次順序推出C3沼澤瘧疾,寫實專家一人通關影片。
請各位留意今次打法同而往有少少分別。
我會叫之前既影片,尢其死亡都心既片做「無腦9沖型」,而今次依一輯則叫「謹慎清屍型」。
轉型既原因,一來係依關真係唔易衝:視野差,水多,空曠
二來,係我發現用9沖拍既片實際無咩意義,(雖然依家都無乜。。。)
因為話就話通左關,其實當中涉及「幸運」成份居多,
無腦9沖時由於留低大部分怪響後面,所以當出現危機時基本上係「無退路」,
出現SMOKER時更加係束手無策,所以大家見死亡都心前3關直情未出過SMOKER,
就係因為「幸運」既原故。
拍段片睇自己點僥倖通關實在無乜謂,所以今次打寫實專家決定用番大家一般既打法,慢慢清屍,
除去幸運成份(至少可以話減低。。。),
無屍仔纏繞自然更容易對付特感。
當然某D位我亦會選擇衝,例如M4前往大屋既路程,無必定停留太耐。
由於打得謹慎,通關時間可能比以往長少少,
煩請各位有興趣既朋友耐心觀賞

引用:
原帖由 420.jun 於 2012-2-8 17:49 發表
嗯嗯  係幾好唔錯既  我都好欣賞  沒落左既 vlan l4d2 入面有人過到呢個難度已經好欣慰
我都唔係話講埋d咩衰野  只係老實講coop呢d可以係咁load出黎玩, 又有大槍, 玩多幾次, 冇話過唔到既, 又好似無拍片既需要
呢 ...
我一開始拍依D片主因就係為証明COOP同VS既差異

引用:
原帖由 OM99 於 2012-2-11 11:26 發表
C3M4點解有震左幾下,隻TANK就死左?
係被右邊隻TANK舊石飛死

引用:
原帖由 pos743504 於 2012-2-11 12:38 發表
點先可以整到個散彈準心咁細?
cl_crosshair_dynamic 0
cl_crosshair_thickness 1

引用:
原帖由 yuki9193 於 2012-2-17 13:42 發表
都唔係寫實專家黎既~
D野有光既~
demo問題。
你試下響game用map xxxx realism 開場錄demo
睇番d野都係有光
c3我用番srcds開就無光

引用:
原帖由 abdd123 於 2012-2-17 22:37 發表
我想問武器聲音 解左出尼要放係邊到 ?
Left 4 Dead 2\left4dead2\addons
無的話自己建立一個

好多謝各位咁重視我D片
既然有人要求,我就先拍一段教區
引用:
原帖由 slunmak 於 2012-3-9 21:10 發表
我想睇The Passing
The Passing第2關好難通關
你指下水道果part?
果部分水路的確相當長。。但我諗同黑嘉m4最尾路程差唔同,主要靠收集物品,最基本boom汁同針
如果好運開制前出一把m60就更好

引用:
原帖由 田井中律♂ 於 2012-3-10 23:25 發表
我想問樓主點搞到得返1個人.
踢哂所有電腦

引用:
原帖由 田井中律♂ 於 2012-3-11 00:10 發表
姐係要自己用Left 4 Dead 2 srcds 開場.?
唔洗srcds都可以,可以用kick指令,
但唔用srcds拍寫實睇番會出光圈,所以我用

更新 : C4大雨,C6短暫之時

43 123
發新話題