發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]
冇睇晒, 出tank係咪純粹random ?
btw   coop 都拎黎整片咁都有既你

引用:
原帖由 levinlai2008 於 2012-2-7 22:01 發表

我又5覺得佢拎coop黎整片有咩問題o波,可能係你太勁,不屑呢D coop片姐,但我個人好欣賞(我見到支持度5錯添)~
可能你都比番少少尊重,唔好搞到場面難堪會好D~ ...
嗯嗯  係幾好唔錯既  我都好欣賞  沒落左既 vlan l4d2 入面有人過到呢個難度已經好欣慰
我都唔係話講埋d咩衰野  只係老實講coop呢d可以係咁load出黎玩, 又有大槍, 玩多幾次, 冇話過唔到既, 又好似無拍片既需要
呢個雖然無錯係coop既極限 ,但又唔係話真係難到神手先做到 ..  亦係我一向所講既  coop最多最多難極都只係咁.
如果AI Infected識4隻怪一齊搵個靚位一齊出黎捉你, tank識同其他SI夾, 打到好似同緊神手打咁, 咁就完全唔同講法, 我都唔夠膽講自己過到
當然樓主要有番咁上下先過到啦 .. 但上面封晒神拜晒偶像果d人又好似太誇張 ......  好似好新聞好出奇咁 ?

p.s  純屬肺腑之言  我都希望有一日vlan d人可以不當呢個難度係一回事  進而係versus度尋求同玩出一個更高, 更華麗既境界

樓主有冇Steam, 有冇玩開Confogl, Fresh, Metafogl ?   如果冇的話真係一個浪費
我諗你skill應已足夠入去vlan d versus ser度掃場

引用:
原帖由 hkl4dplayer 於 2012-2-10 01:18 發表

我一開始拍依D片主因就係為証明COOP同VS既差異
我見到格離POST了, 明白, cheers

樓主我睇左The Passing m1,
你將果種冷靜, 鬆容不逼, 同一切仿似在你計算之內既寫實專家遊玩手法發揮得淋漓盡致
勁,  100分 !

發新話題