發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

玩中庭果度真係超勁-,-
我同fd4個都玩都嬴唔到
開始儲績分先

依個場你不段汁PIPE BOOM/BOOM汁掟,COVER你搬油,
再臨尾搵條友用針一口氣入哂佢,好快玩完。
如果你好彩,或者RE多幾次,甚至會全場都係BOOM汁,
到時你狂掉,TANK都未出已經贏,
不過我為左體現個MISSION原本既難度先唔汁佢D BOOM汁。

d槍聲好好聽 我個d唔係咁- -
散彈個準心咁細既?

樓主真係好勁..唔係講笑

引用:
原帖由 Hunter! 於 2012-2-6 19:54 發表
d槍聲好好聽 我個d唔係咁- -
散彈個準心咁細既?
個聲我裝左好耐世紀。。。耐到你提一提我先記得佢唔係原本D聲,
響邊度DOWN亦無可能記得番,
所以上傳左去WEBO,你想要既自便
http://webo.com.hk/download.php?i=101776

淨係C1M4
反應好快
臨場判斷力好
搬油好快
岩岩睇見到你會選用連散 仲擔心緊你點打SMOKER 點知係我白擔心了
得一個人預左要打TANK 仲諗緊你用咩方法打
你以速度取勝 故大費章數次引TANK到2,3樓
好讓樓主搬油 臨尾入油睇黎樓主你都預料唔到屍潮咁多 所以逼住扔汁 仲得返黃HP 吉針喪入油隻TANK都係差幾步
想知你之前試過幾多次呢種方法?
小弟自慚不如

PRO打針的功能唔係好多人好好運用

冇睇晒, 出tank係咪純粹random ?
btw   coop 都拎黎整片咁都有既你

插針既好處唔係好多人知
多得你將呢樣野發揚光大
支持出埋其他關
六點係我係我~

強勁~
樓主好熟地形!!~~~

引用:
原帖由 hkl4dplayer 於 2012-2-6 20:20 發表

個聲我裝左好耐世紀。。。耐到你提一提我先記得佢唔係原本D聲,
響邊度DOWN亦無可能記得番,
所以上傳左去WEBO,你想要既自便
http://webo.com.hk/download.php?i=101776 ...
hi , 裝左個槍聲mod ,外人係咪入唔到場?

好讚呀.............

引用:
原帖由 420.jun 於 2012-2-6 23:49 發表
冇睇晒, 出tank係咪純粹random ?
btw   coop 都拎黎整片咁都有既你
我又5覺得佢拎coop黎整片有咩問題o波,可能係你太勁,不屑呢D coop片姐,但我個人好欣賞(我見到支持度5錯添)~
可能你都比番少少尊重,唔好搞到場面難堪會好D~

點解唔張boom汁整洛tank到

發新話題