發新話題

[討論] 守護女神GX集中帖 M群:[email protected]

[Close]
玩NOCD,,一隻毛利,,聖光係咁車..對面都唔洗郁咁濟啦,,有咩好玩..
NOCD= 清怪無難度 (魔免除外)

守女bug圖我都有啦-,-
玩nocd不如玩bug圖啦~.~

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2012-1-24 23:25 發表

其實NOCD版到後期都冇乜用
例如竹中可以一技伏兵
但後期米又係一下俾怪秒

守女NOCD版  我仲接受到
初期肥得快已經好屈機啦~.~
nocd會令到d技本身難秒怪,如呂布,,1技無限開=秒怪無難度(1技3700傷),,本身去到3,4關就已經秒唔起
秒兵肥,d裝先易出d,,,
無視魔免果d大技,,毛利係咁開,,咪即係=無敵 (係咁暈對面)
打牛鬼,異型果d之類無難度,,
打3國果d人又係咁,,佢地又唔係魔免,,開大技可以係咁屈,,
打魔免既王又可以係咁暈,
刷7槍王又快,,又唔洗死

前日2個爆完左天國,,(毛利+呂布)
今日3個都爆到(毛利+冇忍+完飛)

話說如果你地得2,3個會打咩level

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2012-1-27 09:59 發表

2 . 討論或發放任何違反遊戲公平之事件 ( 發佈Bug圖 )
sor,,以為可以拎出黎比大家試下野

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2012-1-28 23:55 發表
我殺企我-6汁到巴樂之海

心諗

你仲5R我J?

點知都係秒

本多開女金波頂到既,但係我都扣5到佢

有咩陣可以3FD嬴

我玩23.A  3FD嬴左

好爽
3個玩咩難度先,,
玩新手既話,, 有霧忍1個都爆到新手級,,
玩中手既話,, 霧忍+服仔+猿飛唔知得唔得(應該都ok,,服仔刷木,猿飛清兵,,霧忍打王)
再難d既關,,3個應該破唔到掛

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2012-1-29 01:54 發表

可5可以講埋負責咩位..

刷木5係打王咩....

小弟新手淺見..

...
刷木係指打果隻 神器鋪果隻野,,(佢120秒返左1次(大約) 服仔隻大回40s,,其餘時間可以自己想做咩就做咩,(如打王,,打隻腥蟲等等)

初期基本人人都要甲同血,,所以會升左閃甲(正常人都會出左加血果個先)先既( 不過合完之後唔會加血,所以會出返個加甲隻舊野,,升爆=+血),,,

如果係物攻英,如冇忍,完飛等,,會塞1,2個套加攻速,,(但係都要合個閃甲)..

中後期d裝就自己想出咩就出咩,,(或者有人會玩物攻英鐘意出1把赤日弓($40000 1木)黎打兵(16000傷)

閃甲 減世之能 +血裝 (基本上尼3樣野都係需要)

我諗到點打lu~.~

2個過天國冇難度(一定要有服仔-,-

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2012-2-1 16:01 發表

點打-,-
就係服仔 如果一次清吾到既
就gg 會引左隻王去女神到
係佢出黎之前,搞掂佢

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2012-2-1 16:48 發表

的確係得呢個方法
但   掂吾掂啊
應該ok

發新話題