發新話題

[討論] 守護女神GX集中帖 M群:[email protected]

[Close]
引用:
原帖由 SliverHei 於 2012-1-26 15:44 發表
我仲記得當時既我
日日玩成幾個鐘=.=
我吾至  我果陣五個fd都係玩守女先之後玩信長
未玩信長之前 日日係網吧開幾粒鐘 淨係玩守女

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2012-1-26 15:46 發表

我吾至  我果陣五個fd都係玩守女先之後玩信長
未玩信長之前 日日係網吧開幾粒鐘 淨係玩守女
同我一樣
不如搵日一齊玩丫-3-?

守女守女守女......btw要重新上手

引用:
原帖由 C_k 於 2012-1-26 16:07 發表
守女守女守女......btw要重新上手
一齊玩好唔好 ???

前日2個爆完左天國,,(毛利+呂布)
今日3個都爆到(毛利+冇忍+完飛)

話說如果你地得2,3個會打咩level

引用:
原帖由 SliverHei 於 2012-1-26 15:47 發表

同我一樣
不如搵日一齊玩丫-3-?
ok  pm俾你msn我
我今晚加

有遠呂智玩? 定糸要v先用到?

引用:
原帖由 ★前田敦子 於 2012-1-26 18:15 發表
前日2個爆完左天國,,(毛利+呂布)
今日3個都爆到(毛利+冇忍+完飛)

話說如果你地得2,3個會打咩level
宜家吾係叫天國
係幾多星咁叫啦= =

引用:
原帖由 緣〝尐谷 於 2012-1-26 18:50 發表
有遠呂智玩? 定糸要v先用到?
隱英版米得
吾知第二定第三頁
有人post左出黎

遠呂智d技都吾係好屈

尼張好似系28no cd 吾知岩吾岩錯左話聲比我知
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
敗點王

@@~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ★前田敦子 於 2012-1-26 23:03 發表
珍藏守女bug圖

大家可以睇下對面d王有咩技啦下~.~

攞黎試野又得,得左

大大隻字寫到明係「bug」都唔知有人入錯掛?
2 . 討論或發放任何違反遊戲公平之事件 ( 發佈Bug圖 )

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2012-1-27 09:59 發表

2 . 討論或發放任何違反遊戲公平之事件 ( 發佈Bug圖 )
sor,,以為可以拎出黎比大家試下野

第2隻王點打

佢D裝=舊版神裝

PLAY JJ
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

發新話題