37 123
發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0D

[Close]
升放錯地方?_?

場主一定會係紅/橙色

AMH功能(第一階段):
輸入-AMH可以開啟,隨後60秒均不能再啟動,AMH會在遊戲後10-30運行一次,其後則於隨機時間運行
使mh玩家強制退出魔獸,笑睇下仲有冇人會用xD

引用:
原帖由 肥佬之野望 於 2012-1-15 16:05 發表
支持新圖不過希望如果有人走場就自動分錢唔洗打字
可能有D人吾想分錢傢嗎- -

咩叫隊長模式= =,話明隊長,點都會勁小小傢啦= =,您有見過隊長吾勁傢咩= =,我自問未見過
(以上個人意見),仲有可以吾開傢姐

琴晚有測咩= =,幾點= =,可能我訓左= =,SOR zzzzzzzzzzz

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-1-15 16:17 發表
得mh戈度讚好= =
平分80%金錢.同兵力 姐係點都覺得有人走場係好事來.!? :L
如果有人走場,多數人都會re,e傢出左e個野,咪可以減小re機會,仲有可以吾開

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-1-15 16:22 發表
走場多數re?!?姐係如果35,d錢分哂.就可以吾re= =?
玩信長玩到成隻online咁........
減小

★凍檸茶好嬲= =
想玩普通版咁咪吾好開果D模式囉,出模式吾=您一定要開,您可以吾開/叫人吾開傢姐

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 17:52 發表

就係因為11.2B 十年都不變, 所以有走都係無可厚非吧?

你都講, 有人企出黎改圖!但係改出黎次次都係失望

仲會有人留戀?
如果您咁講,不如您改下圖,您自然會明白佢地,我想講,E個世界,做D咩都好,一定會有人反對,贊成,失望/吾失望

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 17:54 發表
終於有一個明白我心思既人。

其實佢地真係唔鍾意,可以唔打-LD。

雙贏~
我點會吾明= =,其實識得啊爾果D人,都應該會明,佢用幾多時間整圖,我自問我吾知,不過佢一定用左好多時間,心血

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 17:58 發表

設而加玩隊長,如果有3個___想做隊長咁又點睇?
咁咪吾開,解決

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 18:00 發表

咁但係開場就係為左玩隊長,如果冇得玩咪又係走
服從性既問題
我吾信240人個個都想玩= =,一定有D人吾想玩

測到凌晨3點,您明吾明,您估測圖組個個都咁得間?,吾得間都測圖為乜?咪又係為左快D出圖比您地玩,代表乜?,代表放左好多心血
作者做出黎,我估佢地出左咁多次圖,大約都會估到個情況會點

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:06 發表

你做左出黎, 但都要有人欣賞先會有喜悅吧?
我想講吾係咩都要人欣賞先會有喜悅,有冇喜悅見仁見智

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 18:08 發表
1句講曬 我會玩13.0C 唔公平 GAG圖
冇人講過一定要開果D模式= = ,何以見得唔公平

37 123
發新話題