發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0D

[Close]
引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-1-15 18:15 發表

我都係一個街場人,您吾見我試到?
咁就真係搞笑, 試既一場有幾多人?

唔好話, 我打街場執人地雞, 都嘈到呀媽都唔認得

認真諗, 跟本係為團戰而整

領袖之翼效果  取消反  跟本上你改哂信長d野咁...強烈要求取消

其實我都吾明,吾鐘意咪吾好開囉!都吾明講咁多拓?

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:16 發表

咁你有你既喜悅, 我都有我既批評!

2者都冇矛盾
引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 17:58 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4892939&ptid=503249][/url]
係想你體諒下作者姐。

琴晚我同2位作者測到凌晨3點。

你又知唔知?

阿爾測到崩潰咁濟你又知唔知?

你地每次講既野都令作者受打擊。
已經講左點解la

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:18 發表

我吾信個個人都嘈,我玩果時,我自問,我都有執過人,不過佢地都未嘈我

同埋真心支持信長!吾好比lol搞到沒落!

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:18 發表

跟本係為團戰而整<---冇人講過唔係為團戰而設..
當然..街場你想玩都可以玩下既..
不過..都係個句..隊長..唔係咁易做..

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-15 18:20 發表

已經講左點解la
好老實

難D講句, 關我差事咩!

引用:
原帖由 糖妹_ 於 2012-1-15 18:21 發表
同埋真心支持信長!吾好比lol搞到沒落!
感謝您既支持,我相信作者同測圖組都會做得更好,當然我都會

隊長模式
dd吾公平

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:22 發表

好老實

係唔關你事..不過影響到人姐..
走場個d咪好似你e d咁既人既心態lo...
信長點解會沒落...認真d講句..咪又係你e d咁既人lo...

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:22 發表

好老實

講比您知我地用左幾多心血,時間姐,不過我睇您都吾明傢啦,您做一次自然會明白

如果隻隊長V英V中D 太原呀
偷錢佬呀我真係笑左...
咁即係=隊長一定要做主力英啦..

對於新圖我保持中立
其實我覺得並不需要太快出新圖,我並不介意作者用較長時間去構思如何取得平衡.
我相信必要時作者可開貼詢問玩家意見,以作參考.

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-15 18:22 發表
跟本係為團戰而整<---冇人講過唔係為團戰而設..
當然..街場你想玩都可以玩下既..
不過..都係個句..隊長..唔係咁易做..
你跟本唔理解街場因素!

打個比方, 如果個隊長係個新手會點?

後果只不過會係更多走場

發新話題