發新話題

【認真】團員們見字回帖,不回踢出團【認真】

[Close]

直到一月十四月,如果過了時間...不理什麼原因...踢...

如果過了一月十四月才看這帖的人...
請看【☆Blue_x】本團規則
想想自己錯了什麼

想知誰沒回就按現時有回帖既名單

有朋友說...一個星期可能時間太快....
所以本帖至到一個月後二月十五日

支持支持..成日都話要入Rc..而家開左都係冇人入..搞錯!!當你地考試都唔會咁啊??次次得三個人係到??

引用:
原帖由 ☆Blue_x真相 於 2012-1-8 21:32 發表
支持支持..成日都話要入Rc..而家開左都係冇人入..搞錯!!當你地考試都唔會咁啊??次次得三個人係到??
團隊: ☆Blue_x 事件通知, 300沒難度 已經退團 系統消息 2012-1-8 16:14

300沒難度 退團原因: 好少人上線 sosad

引用:
原帖由 ☆Blue_xoooo 於 2012-1-8 21:33 發表

團隊: ☆Blue_x 事件通知, 300沒難度 已經退團 系統消息 2012-1-8 16:14

300沒難度 退團原因: 好少人上線 sosad
唔係講笑...一定踢

支持.支持.我有回啊

引用:
原帖由 ☆Blue_xoooo 於 2012-1-8 19:16 發表
直到一月十四月,如果過了時間...不理什麼原因...踢...

如果過了一月十四月才看這帖的人...
請看【☆Blue_x】本團規則
想想自己錯了什麼 ...
現在1月9日
還有5日

緊係啦.佢上埋d時間個個人都出左街 佢仲要講啊.Rc冇人ge.
我同小希係Rc佢話冇人囉.當我地兩個係咩啊

引用:
原帖由 ☆Blue_x真相 於 2012-1-11 13:42 發表
緊係啦.佢上埋d時間個個人都出左街 佢仲要講啊.Rc冇人ge.
我同小希係Rc佢話冇人囉.當我地兩個係咩啊
我e家唔係唔上rc  係down唔到...

又唔係話你=_=.我有你打電話嫁~.~真係搵你都打比你啦=v=Rc搵你快d之嘛=]

引用:
原帖由 ☆Blue_x真相 於 2012-1-12 19:36 發表
又唔係話你=_=.我有你打電話嫁~.~真係搵你都打比你啦=v=Rc搵你快d之嘛=]
SoSaD
你講得對...

有朋友說...一個星期可能時間太快....

所以本帖至到一個月後二月十五日

人在此
最近要返學 所以很少上線

引用:
原帖由 ﹒小囧  於 2012-1-16 20:13 發表
人在此
最近要返學 所以很少上線
﹒小囧 已確認

請確認我
OOOO請反白
幾時去銀龍啊

引用:
原帖由 ☆Blue_x帥軒 於 2012-1-26 16:00 發表
請確認我
OOOO請反白
幾時去銀龍啊
☆Blue_x帥軒 已確認

發新話題