發新話題

eXpedition Raidcall

[Close]
我想知你地開場係係VLAN定STEAM如果係VLAN我都有D想入(PS:入左DOWN埋得閒會上)

引用:
原帖由 p017hyt 於 2012-2-7 02:36 發表
我想知你地開場係係VLAN定STEAM如果係VLAN我都有D想入(PS:入左DOWN埋得閒會上)
在vlan開場的,steam唔會
講到底係在vlan開場,無須解釋

引用:
原帖由 katat1 於 2012-2-7 09:31 發表

在vlan開場的,steam唔會
講到底係在vlan開場,無須解釋
初音 乜我地有咁講過咩?

雖然 RC 頻道成員過半都屬於番版,但若然條件許可都可以選擇 Steam 正版平台舉辦活動或開設伺服。

引用:
原帖由 RDiver 於 2012-2-7 12:29 發表

初音 乜我地有咁講過咩?

雖然 RC 頻道成員過半都屬於番版,但若然條件許可都可以選擇 Steam 正版平台舉辦活動或開設伺服。
但是大多數條件可以在steam開場的話,我諗vlan大部份人都係由vlan下載l4d2
steam正版自動更新的,佢地會去vlan下載l4d2吧.......加上若然條件許可都可以選擇 Steam 正版平台舉辦活動或開設伺服的問題都可以咁說的......

引用:
原帖由 nick980324 於 2012-2-6 21:59 發表
6/2/2012 ExpEdition玩中國城(Dead Destination)
http://www.sendspace.com/file/n12i1s以上係Demo片
RD你睇唔睇到我12頁個回復-_-

回復 125# 的帖子

阿nick, 其實D demo可以up番上MF, 要搵番嚟用既時候會方便D
(RC入面有MF既資料)

唔該曬kennyfong @@
你係5係幫我upload左la?
我見到有個deaddestination

回復 127# 的帖子

係, 我幫你up左

絕對唔要個帖子沉
頂返他上去.........

引用:
原帖由 katat1 於 2012-2-8 11:41 發表
絕對唔要個帖子沉
頂返他上去.........
睇哂d影片
順手幫手推一推

引用:
原帖由 再度回來 於 2012-2-8 13:25 發表

睇哂d影片
順手幫手推一推
多謝你幫手堆一堆

http://youtu.be/oP-2QHUxkDg
我借左ExpEdition個youtube ac來upload xp

條片幾搞笑   keep on

係好笑呢......
第7關連輸幾次......

重點吖健中伏果段先係笑點  

發新話題