發新話題

eXpedition Raidcall

[Close]
引用:
原帖由 X.SpecialC.o 於 2012-1-28 18:18 發表

得5個人,可唔可以多D=.="
今天測試我架設的伺服發現部分人士會出現 connection problem 或格外卡機,所以今晚活動多數不會由我開服。

遊戲版本及活動時間已經落實,有關更新及破解查詢,請直接進入 ExpEdition RC 頻道提出。

支持

正如標題所講,星期六晚我實在太攰,令活動無法舉行(感謝 kennyfong 仍記得開服),所以我索性將活動順延到星期日(即今日),時間方面仍未落實,如果可以下午舉行就盡快通知大家。

再一次為我既任性向各位致歉。

唔緊要,你有通告就ok
題外話正版用唔用到banana的槍械模組

我下載左L4Dmaps (for L4D2) : http://www.mediafire.com/?1b5f4y6f2l1az
http://www.mediafire.com/?799d9yt77bpno
最尾個2個
跟全點做,我唔明白

Hello,我game入面叫Nick980324,我想加入你地@@
我拍左條 mutation1 既video.
當練習單人對抗特感
我可5可以post條video出來?
(我一死左就停拍lol)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我開左ser
有時會彈ser(剛剛彈過一次)
開緊生化個圖.有意入

我想問點解我開場果時會彈左5/ - survivor_bot UTIL_SetModel: not precached : models/survivors/survivor_biker.mdl出黎??

第6關

回復 93# 的帖子

都唔係第一次

引用:
原帖由 nick980324 於 2012-1-29 12:07 發表
Hello,我game入面叫Nick980324,我想加入你地@@
我拍左條 mutation1 既video.
當練習單人對抗特感
我可5可以post條video出來?
(我一死左就停拍lol)
咁我真係要睇一次,多謝哂!
引用:
原帖由 再度回來 於 2012-1-29 16:30 發表
我想問點解我開場果時會彈左5/ - survivor_bot UTIL_SetModel: not precached : models/survivors/survivor_biker.mdl出黎??
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=175607&page=1#pid1553212

個案三,請檢查所有 VPK 及伺服插件。
引用:
原帖由 kennyfong 於 2012-1-29 21:19 發表
第6關

辛苦哂 kenny 你!希望更多人能夠留意你既作品。

我又拍左mutation1,-v-,今次係教區-w-
多謝RD抽空睇我呢D hea 片-v-
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好想番來玩-,-
L4D: 乂囧乂
L4D2: 乂囧乂

引用:
原帖由 gordon7803 於 2012-1-30 21:34 發表
好想番來玩-,-
又一個用哂氧氣筒既人黎喇!

你講得呢句即係話無機會玩。

活動取消左真係好可惜,但我仍堅持到底,所以今日會盡早舉行,如有需要將在帖內公佈活動詳情,不便之處,多多原諒。

另外,一連幾日,ExpEdition 會特別放送 Silent Hill 第七關「特別篇」給大家,事關今次除包括前所未有咁多爆笑情節外,並請來「特別嘉賓」同場「獻技」(自己估吧!),整片將分成18段,以「連續劇」方式上載到 ExpEdition@YouTube 頻道讓大家細心欣賞,包你回味無窮!

想留意 Silent Hill 或我哋最新動向?

緊記訂閱 ExpEdition 以及 kennyfong(Silent Hill -- 攻略篇作者)的頻道啊!

特別嘉賓!?
係唔係小黑

發新話題