發新話題

eXpedition Raidcall

[Close]
我又期待
六點係我係我~

你們有沒辦法可以在2092開場給我們入來玩的RD......=.=

Katat 1, 我都在2092, 有興趣的話可一齊玩.
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

回復 48# 的帖子

我玩的是RPG場的
同SH地圖
你同我玩RPG場會給我玩死
玩SH地圖又要等第五關的= =(我都想玩,但RD班友去哂2095到,叫我點玩= =)
2092我L4D2名叫:[青龍]初音未來
你找到就找啦,多數會在全部RPG場

引用:
原帖由 katat1 於 2012-1-16 14:41 發表
我都想玩,但RD班友去哂2095到,叫我點玩= =
係你自己唔升2095
冇人迫過你升
你可以唔升2095 不過唔好講到人地錯咁樣
六點係我係我~

回復 49# 的帖子

喂,啊生
係你自己唔升喎,仲話咩我地班友?我地邊忽得罪你呀
一定要個個袖晒你既?可唔可以唔好咁自私

段片差唔多搞掂,再等多一陣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 52# 的帖子

KENNY瘋加油!!!
我地全TEAM人撐你

回復 53# 的帖子

等YouTube搞掂條片就睇得

回復 54# 的帖子

正!!!!
應該MUTE晒KC D粗口

正了 又搞番活動!! -★′吉澤明步_. 第一個到場*o*!

引用:
原帖由 牙健 於 2012-1-17 14:15 發表
正!!!!
應該MUTE晒KC D粗口
叫我? MUTE粗口好喇 ~ 唔好mute正常對話

引用:
原帖由 牙健 於 2012-1-17 14:15 發表
正!!!!
應該MUTE曬KC D粗口
晨早就應該過濾 K.C 大部分既對話啦!連我自己部分對話內容都想省略埋。
引用:
原帖由 eric19961211 於 2012-1-17 15:43 發表
正了 又搞番活動!! -★′吉澤明步_. 第一個到場*o*!
你仲識唔識得游番上黎?
引用:
原帖由 【闇影】 於 2012-1-17 23:45 發表

叫我? MUTE粗口好喇 ~ 唔好mute正常對話
早知如此,何必當初?

P.S : 由於我開啟 microphone boost 功能,令本人音質大為影響,搞到我好無癮。
CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

rd
你會不會在2092開個地圖來玩的???
如果你在2092開的話,我會第一個去玩......

如果第五關的話
我可以單人玩的哦........(應該是單人玩的攻略,是去不良的ser玩.....)

發新話題