發新話題

eXpedition Raidcall

[Close]
點解會沉左咖
等我大力一推先

我再推推
大力推...................

咩料-  成個post都係得自己人回

我想問會唔會搵日玩Slient Hill....
因為Slient Hill合作性高又恐佈

引用:
原帖由 tom139 於 2012-1-14 20:32 發表
我想問會唔會搵日玩Slient Hill....
因為Slient Hill合作性高又恐佈
實不相瞞,今晚 ExpEdition 的確有特備活動去玩 Silent Hill,由於只接受成員參與,所以無公開宣傳。

如果你有興趣,請進入 ExpEdition RC 頻道。
CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

引用:
原帖由 RDiver 於 2012-1-14 20:59 發表

實不相瞞,今晚 ExpEdition 的確有特備活動去玩 Silent Hill,由於只接受成員參與,所以無公開宣傳。

如果你有興趣,請進入 ExpEdition RC 頻道。
我係咪咁準估到呀
但係我玩唔到....好唔開心

回復 35# 的帖子

真係咖
我都想參加><

支持強團收生

咁會唔會整Silent Hill片??

引用:
原帖由 tom139 於 2012-1-14 21:35 發表
咁會唔會整Silent Hill片??
你都估得幾準架喎!我先引用今次活動既簡介:

1月14日星期六晚上 10 pm - 12 am 將舉行 Silent Hill 之夜,由 kennyfong 全程拍攝紀錄第四關至第 ? 關所見所聞,包括攻略。只歡迎 ExpEdition 會員參與,有意者請先 .......

今次既活動好成功,最終全程岩岩好用4小時(10 pm - 2 am)由頭到尾玩一次,全程拍攝,第一至三關攻略片已經有得睇(以前整開),而第四關至最後由 ExpEdition 探險隊出動既紀錄片都會盡快推出。

我先放出由 不良嗜好(kennyfong)單人匹馬挑戰 Silent Hill 既攻略(只限第1至3關):

第1關:

第2關:

第3關:

CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

回復 40# 的帖子

睇左睇 1 part 覺得好悶
只係睇無得玩
不如RD 同我玩一次

引用:
原帖由 RDiver 於 2012-1-15 02:23 發表

你都估得幾準架喎!我先引用今次活動既簡介:

1月14日星期六晚上 10 pm - 12 am 將舉行 Silent Hill 之夜,由 kennyfong 全程拍攝紀錄第四關至第 ? 關所見所聞,包括攻略。只歡迎 ExpEdition 會員參與,有意者請先 .......

...
咁姐係幾時先有片睇
好心急想睇你地合作  

期待影片

期待影片

期待影片

其實洗鬼睇片咩,入場自己玩埋啦

發新話題