發新話題

[閒聊] 世界上有一種人是很可怕的~!

[Close]

回復 1# 的帖子

你錯啦,如果只有這種人就不可怕了,因為人人也是這樣,真正可怕的只是人類社會黑暗面,源於人類最原始既劣根性。

回復 131# 的帖子

................呢方面,因為睇得太深刻,算係有相當程度的了解吧,百木就唔算得上,根本呢個係現實(言迷之聲:現實往往是殘酷的)
接受現實吧

回復 133# 的帖子

囧- -.........我有串過你咩.-口-..sor先我唔知邊到有串你= =

回復 136# 的帖子

咀炮王咩黎,我win左又冇錢分既- -
拎晒你vlan d錢出黎,咁真係win- -

引用:
原帖由 Erika﹏軒 於 2007-10-2 20:38 發表
唔怕直接同你講...杰佢膠嫁...你唔好同佢太認真...
佢x  我不嬲都知,唔係第一日識佢A_A

嫩b是什麼?丁丁杰請解答,我要詳細解釋-口-

回復 144# 的帖子

.......我都係唔明=.=.......講明少少...~即係好細咁嫁- -?

回復 147# 的帖子

丁丁又係咩黎,丁丁杰好聽好多wo- -

回復 149# 的帖子

人才又是什麼 :Q :Q

引用:
原帖由 Erika﹏軒 於 2007-10-2 20:55 發表
你便是一個大人才lor
點解我便是一個大人才,你不是一個大人才囧?

回復 153# 的帖子

彼此彼此,多謝你讚美。

引用:
原帖由 Erika﹏軒 於 2007-10-2 21:00 發表
丁丁是個人才...評價腦殘
yo~最傑出既科學家都冇咁既評價,呢過評價係一流-_-v

引用:
原帖由 tonypk 於 2007-10-2 21:04 發表
可怕可怕..................................
O.o傳說中的帥哥tony pk出現了

引用:
原帖由 Erika﹏軒 於 2007-10-2 21:08 發表
又退 點解又係我...串大大又要退團...串你又要退團
你哪團不是丁丁團嗎?
串誰也要退團,這是正常得很的嗎-口-

回復 167# 的帖子

OMG??????
我什麼時候進入了丁丁團...

發新話題