發新話題

新遊戲推介 - Saints Row The Third

[Close]
下載緊 .

會唔會好難玩=-=?
英文..
想試...

引用:
原帖由 屎忽‧鬼乂 於 30-11-2011 19:16 發表

爆左機之後-.- 再冇咩動力去再玩 哈哈..
果d自由任既活動好悶0.0
比較想玩有劇情既任務 @@
想玩劇情  可以玩新出既assassins creed
我都岩岩爆左機

引用:
原帖由 lijiaming123 於 3-12-2011 18:09 發表
會唔會好難玩=-=?
英文..
想試...
唔會 =.= d英文都好易  仲有提示
有d地方仲有簡中版

有冇人可以幫下我,我開時佢彈左粒要我禁[不回報]既野出黎,搞到玩唔得
うちはサスケ

引用:
原帖由 ↗小♥楊↖ 於 3-12-2011 20:28 發表
有冇人可以幫下我,我開時佢彈左粒要我禁[不回報]既野出黎,搞到玩唔得
有沒有圖片 ?                                            .

我想問我ati radeon x 1200 series玩唔玩到
-CLsy
鍾愛亦鍾情於你

正呀
X_X

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-12-3 18:10 發表

想玩劇情  可以玩新出既assassins creed
我都岩岩爆左機
assassins creed d任吾知點樣接== "
鎖定左都冇咩特別既圖案顯示-.-
係地圖出現左藍色既符號
但行到過去又冇咩事發生-_-

引用:
原帖由 屎忽‧鬼乂 於 3-12-2011 21:29 發表

assassins creed d任吾知點樣接== "
鎖定左都冇咩特別既圖案顯示-.-
這個嘛   建議又第2集開始慢慢玩返                       .

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-12-3 21:34 發表

這個嘛   建議又第2集開始慢慢玩返                       .
第2集? = = 吾太明

回復 182# 的帖子

出左中文化
自己去單吧~http://www.gamersky.com/Soft/201111/31519.shtml

引用:
原帖由 屎忽‧鬼乂 於 3-12-2011 21:35 發表

第2集? = = 吾太明
佢總共有4集
第1集有BUG 唔建議玩
第2集開始到第4集都讚

我想問 聯機果到 洗吾洗係設置果到改d野??

引用:
原帖由 - 5WYB〃 於 3-12-2011 21:46 發表
我想問 聯機果到 洗吾洗係設置果到改d野??
暫時沒有                             .

發新話題