發新話題

最強組合..?完美過關=]黑色嘉年華滿分過關..

[Close]
好多時強都係由對手既弱所襯托
我唔敢講你地係咪 但show幅圖出來無咩意義

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 18:25 發表
除左阿麟其他都玩左大約六年而已..而家只係我地踏向國際舞台steam嘅第一步..

歡迎各位挑戰..
你知唔知l4d係幾時出..

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 19:02 發表
請問係咩不解釋呢.......?
我唔知依個係confogl還是包對?
我當你地係confogl
據我所知confogl係用血量計bonus分
即係你滿分的話 代表每一關都係全隊實血過關..
睇番黑色嘉年華依個場  有好多位都好好做
例如 過山車 / 第4關最尾衝安全室果part
而你地隊手居然可以比你4個人實血過關..實力去到邊可以想像得出
當你同技術水平低過你既人打自然會高分
我唔會懷疑你地有實力
但比著係我就唔會覺得依件事有咩值得自豪  值得post張圖出黎

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 21:33 發表

confogl又好..包對又好..我地只係將我地對戰成果post出黎而已..都話左呢個只係我地步向steam國際舞台既第一步而已..有咩不滿..我只係可以講聲唔好意思=]我地只係分享成果..試問下有咩隊真係可以每一關都可以4個人 ...
4個入哂安全室  vlan經常都有發生
唔一定係團隊
4fd打街客時就經常出現
所以你想測試實力的話  我諗真係要你講既方法先得

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 22:15 發表
3500係關關都4個入哂安全房..自問我到而家都未見過關關都可以4個入哂安全房既隊伍..
你講包對定confogl?

包對全入同confogl全入 意義差別好大
唔知你清唔清楚confogl既設定 或者我約略講講

先唔講其他細節
confogl最大差別係 無包  無大槍
有個包  代表有多成條命
大槍既威力強細槍幾多 我諗你都知
同埋confogl每關必出tank(包括最終關 最終event前都會額外出多隻)
依d已經影響好大
再講埋 特感重生時間縮短,能力提升,物資減少等等 真係不得了

包對滿分同confogl滿分既差別就更大
因為confogl計分係計埋血量
一但有其中一個人唔係實血 已經減你分
(實血即係 一次都未down過)
假若你confogl滿血就代表你4個人
響前一段講既情況底下 每一關一次都無down過而且全入safe room

KaI_eY

可樂王

邊個推

引用:
原帖由 hgc081413 於 2012-5-30 23:19 發表
請勿考古   
根本唔洗推
而家D人流少到咩咁
分分鐘下個月仲可以主版睇到依個post

發新話題