19 12
發新話題

最強組合..?完美過關=]黑色嘉年華滿分過關..

[Close]

最強組合..?完美過關=]黑色嘉年華滿分過關..

最強組合..?黑色嘉年華滿分過關..

隊長:FAN

隊員:一名廢仁 / 小室考 / 阿麟

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

除左阿麟其他都玩左大約六年而已..而家只係我地踏向國際舞台steam嘅第一步..

歡迎各位挑戰..

請問係咩不解釋呢.......?

引用:
原帖由 pcone2 於 2011-11-8 20:38 發表

之前有搞過個乜乜比賽時, 有d乜膠9千幾比百幾,
真係要開派對。
9千幾對百幾..?有咩可能0.0?呢個真係要有相有真相0.0

引用:
原帖由 22029205 於 2011-11-8 19:35 發表

你知唔知l4d係幾時出..
幾時出..?大約都6-5年了..果陣我地係一出就開始玩的..=]

引用:
原帖由 22029205 於 2011-11-8 19:50 發表

我唔知依個係confogl還是包對?
我當你地係confogl
據我所知confogl係用血量計bonus分
即係你滿分的話 代表每一關都係全隊實血過關..
睇番黑色嘉年華依個場  有好多位都好好做
例如 過山車 / 第4關最尾衝安全室果par ...
confogl又好..包對又好..我地只係將我地對戰成果post出黎而已..都話左呢個只係我地步向steam國際舞台既第一步而已..有咩不滿..我只係可以講聲唔好意思=]我地只係分享成果..試問下有咩隊真係可以每一關都可以4個人入哂安全室..?如果有的話..我地真係想同佢地打番場..最小..比我地知道我地自己既實力去到邊..只係切磋切磋而已..歡迎各位有意挑戰者報名打對抗..=]

引用:
原帖由 slunmak 於 2011-11-8 21:12 發表

L4D出左6年??算把la............早排先見你開post問點開場

禁勁,下次拍片
l4d出左係大約6年了=]..我地係一出就開始玩..早排..?應該好耐了...但我唔係問點開場..而家問點更新=]

其實今次我地只係想試下我地實力去到邊..拍片..?自問唔會做到呢個地步..slunmak..你覺得我地係唔勁既..歡迎你留名同我地打對抗的=]

引用:
原帖由 22029205 於 2011-11-8 21:45 發表

4個入哂安全室  vlan經常都有發生
唔一定係團隊
4fd打街客時就經常出現
所以你想測試實力的話  我諗真係要你講既方法先得
3500係關關都4個入哂安全房..自問我到而家都未見過關關都可以4個入哂安全房既隊伍..

引用:
原帖由 slunmak 於 2011-11-8 22:07 發表
l4d出左係大約6年了
??!!
XXD
我onx左??

其實我5係針對你技術   
係l4d出左3年,你點玩6年姐
===================================================

Left 4 Dead 介紹

2008年萬聖節,開發小組對外發佈了遊戲介紹影 ...
好..我記錯..係我既錯=]我錯我認啵..咁我地玩左3年..總之就係一出就玩啦..=]你叫得地拍片..姐係你自問你既實力比我地好..真係希望可以同你打番場=]

引用:
原帖由 slunmak 於 2011-11-8 22:19 發表

同sky,jockey佢地玩,輸到你走場
我地都想同佢地玩番場..但講明先..我地唔會輸到走場囉=[我地有品的=]

因為我地真係想勁d囉..咁有勁人同我地打我地都學到野架麻..係咪先..

引用:
原帖由 cheung2714 於 2011-11-8 22:38 發表
你係咩SER玩嫁~?得閒搵下你玩啊麻...神手
多數coop 01..對抗場就搵到我

引用:
原帖由 yauling1932 於 2011-11-8 23:05 發表
我都覺show出黎冇咩義意...玩confogl 9千幾分咁就勁啦
咁你可唔可以做到呢個分數..?

confogl  9千幾分..有相有真相..有相我咪信囉..但係冇相我真係唔會信=_=

我唔怕魚..唔怕羞..如果你真係勁過我..咪交流下囉..我都知有好多勁人都唔會係vlan打..上steam打架啦..我自問未夠班上steam打..所以就想搵係vlan入面既神手幫幫手訓練下我地勁d等我地可以上steam打下都好丫..如果你真係勁過我地..我地日日搵你打得唔得先..?訓練下我地都好丫..^^~唔該哂~咁你會唔會怕麻煩先..?

引用:
原帖由 cheung2714 於 2011-11-9 00:13 發表
你黎左COOP2先啦^^ 做咩係COOP 1玩對抗~
coop01多場d啵- -coop02都冇場既-.-

引用:
原帖由 22029205 於 2011-11-9 06:05 發表

你講包對定confogl?

包對全入同confogl全入 意義差別好大
唔知你清唔清楚confogl既設定 或者我約略講講

先唔講其他細節
confogl最大差別係 無包  無大槍
有個包  代表有多成條命
大槍既威力強細槍幾多 我諗你都 ...
我想講既係..無論包對同confogl..我都未見過有一隊可以每一關都係4個人入哂安全房..係每一關..

19 12
發新話題