發新話題

最強組合..?完美過關=]黑色嘉年華滿分過關..

[Close]
你幾時開始玩L4D,神手?

引用:
除左阿麟其他都玩左大約六年而已
引用:
你知唔知l4d係幾時出..
L4D出左6年??算把la............早排先見你開post問點開場

禁勁,下次拍片

l4d出左係大約6年了
??!!
XXD
我onx左??

其實我5係針對你技術   
係l4d出左3年,你點玩6年姐
===================================================

Left 4 Dead 介紹

2008年萬聖節,開發小組對外發佈了遊戲介紹影片

其後《惡靈勢力》(Left 4 Dead)分別在2008年11月18日和11月21日於美國和歐洲上市

2009年6月1日,開發小組正式宣佈開發《惡靈勢力2》 (Left 4 Dead 2)

並於2009年11月17日推出《惡靈勢力2》(Left 4 Dead 2)

===================================================

近排玩戰地3 5玩l4d住la(我好垃圾5好串我)

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 22:15 發表

3500係關關都4個入哂安全房..自問我到而家都未見過關關都可以4個入哂安全房既隊伍..
同sky,jockey佢地玩,輸到你走場

回 #32
10成9包對,完場沒計分已經知la
引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 22:21 發表
姐係你自問你既實力比我地好..真係希望可以同你打番場=]
實力一般,中等,只不過見你個標題最強組合,咪想你post片睇睇lo

本人玩開插件(都係由l4d一出玩到依家) but now 玩戰地3 5玩l4d住

4fd 合 新手
贏2259分.............

發新話題