74 12345
發新話題

最強組合..?完美過關=]黑色嘉年華滿分過關..

[Close]
最強組合           

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 22:21 發表

好..我記錯..係我既錯=]我錯我認啵..咁我地玩左3年..總之就係一出就玩啦..=]你叫得地拍片..姐係你自問你既實力比我地好..真係希望可以同你打番場=]
]3年同6年差好遠唔洗吹咁大=-=

:))))))))))))))

我3fd, 不過個分同你嗰個有少少差距 @@
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 21:33 發表

confogl又好..包對又好..我地只係將我地對戰成果post出黎而已..都話左呢個只係我地步向steam國際舞台既第一步而已..有咩不滿..我只係可以講聲唔好意思=]我地只係分享成果..試問下有咩隊真係可以每一關都可以4個人 ...
lots of people can do this la..i always get perfect score..it's easy when u have a good team and the other team is bad.....nothing surprise

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-9 22:26 發表

我想講既係..無論包對同confogl..我都未見過有一隊可以每一關都係4個人入哂安全房..係每一關..
i think u play too less, i always see people every stage all 4 people can go to saferoom....and i tried for many times too...i only play in steam

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 18:25 發表
除左阿麟其他都玩左大約六年而已..而家只係我地踏向國際舞台steam嘅第一步..

歡迎各位挑戰..
小朋友 L4D 連埋第1集都係出左3年幾到
講大話都唔好講得咁衰啦 玩左6年.... 笑死

人地廢姐-,-"
睇人地得1500分就知啦

陳年舊貼就唔好推啦= =
今日上番尼又見到個post
唔通真係冇話題到咁樣 ?
コークス - 王

KaI_eY

可樂王

邊個推

請勿考古   

哩個post真係all-time funny
一見有人推post我就重睇,但次次都笑到gaggag聲

引用:
原帖由 hgc081413 於 2012-5-30 23:19 發表
請勿考古   
根本唔洗推
而家D人流少到咩咁
分分鐘下個月仲可以主版睇到依個post

3500分 強勁隊伍

引用:
原帖由 ~SRW~ 於 2012-5-31 02:19 發表
哩個post真係all-time funny
一見有人推post我就重睇,但次次都笑到gaggag聲
事隔一年再睇依舊搞笑
唔知樓主佢地進軍左steam國際舞台未 有冇Id add下

74 12345
發新話題