發新話題

最強組合..?完美過關=]黑色嘉年華滿分過關..

[Close]
引用:
原帖由 cheung2714 於 2011-11-9 00:13 發表
你黎左COOP2先啦^^ 做咩係COOP 1玩對抗~
coop01多場d啵- -coop02都冇場既-.-

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 22:15 發表
3500係關關都4個入哂安全房..自問我到而家都未見過關關都可以4個入哂安全房既隊伍..
你講包對定confogl?

包對全入同confogl全入 意義差別好大
唔知你清唔清楚confogl既設定 或者我約略講講

先唔講其他細節
confogl最大差別係 無包  無大槍
有個包  代表有多成條命
大槍既威力強細槍幾多 我諗你都知
同埋confogl每關必出tank(包括最終關 最終event前都會額外出多隻)
依d已經影響好大
再講埋 特感重生時間縮短,能力提升,物資減少等等 真係不得了

包對滿分同confogl滿分既差別就更大
因為confogl計分係計埋血量
一但有其中一個人唔係實血 已經減你分
(實血即係 一次都未down過)
假若你confogl滿血就代表你4個人
響前一段講既情況底下 每一關一次都無down過而且全入safe room

回 #32
10成9包對,完場沒計分已經知la
引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 22:21 發表
姐係你自問你既實力比我地好..真係希望可以同你打番場=]
實力一般,中等,只不過見你個標題最強組合,咪想你post片睇睇lo

本人玩開插件(都係由l4d一出玩到依家) but now 玩戰地3 5玩l4d住

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 23:31 發表

咁你可唔可以做到呢個分數..?

confogl  9千幾分..有相有真相..有相我咪信囉..但係冇相我真係唔會信=_=
當年比賽咪有show過出黎, 不過無人會覺得咁叫勁
啊膠膠

tiu 番場啦:O  

引用:
原帖由 22029205 於 2011-11-9 06:05 發表

你講包對定confogl?

包對全入同confogl全入 意義差別好大
唔知你清唔清楚confogl既設定 或者我約略講講

先唔講其他細節
confogl最大差別係 無包  無大槍
有個包  代表有多成條命
大槍既威力強細槍幾多 我諗你都 ...
我想講既係..無論包對同confogl..我都未見過有一隊可以每一關都係4個人入哂安全房..係每一關..

引用:
原帖由 slunmak 於 2011-11-9 13:34 發表
回 #32
10成9包對,完場沒計分已經知la

實力一般,中等,只不過見你個標題最強組合,咪想你post片睇睇lo

本人玩開插件(都係由l4d一出玩到依家) but now 玩戰地3 5玩l4d住 ...
我地都想post片出黎=]但我都講左我地自問未有呢個資格去拍片=]..我地都係實力一般..只係想搵一隊人同我地練下..等我地勁d可以上去steam到同外國人打=]

引用:
原帖由 pcone2 於 2011-11-9 13:57 發表

當年比賽咪有show過出黎, 不過無人會覺得咁叫勁
當年比賽有show出黎..咁你搵唔搵得番比我睇..?

3500分=.=
不過我覺得對抗又真係好好玩

引用:
原帖由 lok9031 於 2011-11-9 20:04 發表
tiu 番場啦:O  
好丫=]我地樂意接受任何隊伍交流切磋=]留名 / msn好嗎..?

引用:
原帖由 乂艾洛峰乂 於 2011-11-9 22:28 發表
3500分=.=
不過我覺得對抗又真係好好玩
當然好玩啦..比起單機..要用既戰術多左..唔淨係用人去打..仲要用怪既時候要配合到..=]

回復 37# 的帖子

實力一般又話最強組合? 好予盾

你所講既最強組合 係咪反義詞地指對手

慷XD
我今日都有上去打^^

你地快d踏向國際舞台steam啦,一路好走

你地要GOT 4 嗎? 要的請pm我
S.fai

發新話題