74 12345
發新話題

最強組合..?完美過關=]黑色嘉年華滿分過關..

[Close]

最強組合..?完美過關=]黑色嘉年華滿分過關..

最強組合..?黑色嘉年華滿分過關..

隊長:FAN

隊員:一名廢仁 / 小室考 / 阿麟

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好多時強都係由對手既弱所襯托
我唔敢講你地係咪 但show幅圖出來無咩意義

如果有問題..我地願意接受挑戰....當大家交流切磋下

你幾時開始玩L4D,神手?

除左阿麟其他都玩左大約六年而已..而家只係我地踏向國際舞台steam嘅第一步..

歡迎各位挑戰..

滿分3500分..........不解釋。
啊膠膠

請問係咩不解釋呢.......?

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 18:25 發表
除左阿麟其他都玩左大約六年而已..而家只係我地踏向國際舞台steam嘅第一步..

歡迎各位挑戰..
你知唔知l4d係幾時出..

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 19:02 發表
我唔知依個係confogl還是包對?
我當你地係confogl
據我所知confogl係用血量計bonus分
即係你滿分的話 代表每一關都係全隊實血過關..
睇番黑色嘉年華依個場  有好多位都好好做
例如 過山車 / 第4關最尾衝安全室果part
而你地隊手居然可以比你4個人實血過關..實力去到邊可以想像得出
當你同技術水平低過你既人打自然會高分
我唔會懷疑你地有實力
但比著係我就唔會覺得依件事有咩值得自豪  值得post張圖出黎

引用:
原帖由 醉曖乂唄 於 2011-11-8 19:02 發表
之前有搞過個乜乜比賽時, 有d乜膠9千幾比百幾,
真係要開派對。
啊膠膠

3500 應該係包對黎

引用:
除左阿麟其他都玩左大約六年而已
引用:
L4D出左6年??算把la............早排先見你開post問點開場

禁勁,下次拍片

上來都係吹吹水....... :L
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

引用:
原帖由 pcone2 於 2011-11-8 20:38 發表

之前有搞過個乜乜比賽時, 有d乜膠9千幾比百幾,
真係要開派對。
9千幾對百幾..?有咩可能0.0?呢個真係要有相有真相0.0

引用:
原帖由 22029205 於 2011-11-8 19:35 發表

幾時出..?大約都6-5年了..果陣我地係一出就開始玩的..=]

74 12345
發新話題