發新話題

[原創] 「新」信長之野望守城_絕地反擊 重制 1.8E 修正版

[Close]

回復 7# 的帖子

多謝你一路以尼 宣傳呢張圖 更新張帖
為表感謝 附上本版隱藏密碼

樓主似冇睇我個回應.

回復 17# 的帖子

你係係身上唔見定放落地下唔見

正野支持新圖

把落葉﹒銘刀個合唔到

有隱藏密碼既快d 分享比我啦    獨食難肥

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

松機  關閉大技[不容侵犯] (可以開啟/關閉 cd10秒)  

會有招技叫[8王子千人同心] (cd60秒)

但重新開啟再關閉大技[不容侵犯] (約20秒)

[8王子千人同心]會cd完畢 係bug定係原本就係咁?

講真  其實有個可以bug4隻英

你選完其他英之後  立花女 松機 森仔 都可以選  姐係可以控4隻英  
不過都有副作用 就係2隻英死左 2隻都未番生既  咁你就會有1隻番生唔到

引用:
原帖由 ゞ奶茶ˇ 於 31-10-2011 21:51 發表
你用軟件搵出尼定爆機=]?
不過都係得個稱號 冇咩用
可以用HG回城,我唔係用軟件又唔係爆機,又唔係網上搵

最後一個...

收到啦..唔該  

回復 24# 的帖子

HG此指令早已有=]
但活動個密碼拎左味@_@?

#22 #23 已確認bug感謝回報

回復 27# 的帖子

回報左冇隱藏密碼嫁咩

-.-  大佬.你比果d係隱藏密碼定係單機密碼黎....

吹到打一次多5000...仲要可以係咁洗.... 玩咩 -.-

同單機真係冇分別.....(不過都多謝你個密碼先..)

之後打一個字....個名就會....

係身上唔見架 好慘架

發新話題