18 12
發新話題

[分享] [ 分享 ] .

[Close]

[ 分享 ] .

DEL

兄弟
建議你去吹水特區吧
依個區不嬲好少人
BTW..我都岩岩同條女散左
你既心情我好明白

樓上的 ,

別趕客 .

樓主 , 請問一下你如何確定跟女生 SMS 的是她男朋友 ?

都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

如果..同佢條仔sms
就算吧..
就唯有等..
等到佢地2個唔係一齊
就慢慢吧

唯有等  = =

樓主請恕我直言.
    樓主文中曾說佢未知果陣完全冇遺象有仔.知道左幾日就突然有仔?
本人認為那位女生是故意讓你死心的~但並不是完全不喜歡你.
她只是不忍心傷害你.試問.若她對你從沒感覺?需要這麼做嗎?
我想...她其實是想和你做返好朋友的~
都沒所謂吧.鍾意一個人不一定要擁有佢.只要見到佢快樂.你就會快樂.

實不相暪.我曾經有和樓主相似的遭遇.所以我很明白樓主的心情.可是.我卻沒那麼幸運.
我們連朋友也做不成.我真的很後悔.後悔自己一時衝動讓她知道我對她的愛.
可惜.一切都太遲.
我並沒有傷心.並沒有埋怨任何人..只是希望默默地守護她我就足夠了

不論如何.希望樓主能夠開花結果.若不能.那就做好朋友吧.免得像我一樣後悔莫及~

唔確定..但佢之前系極少sd.果晚之後就堂堂都sd..
多謝你!!!

引用:
原帖由 CaRinA❤LaM 於 2011-10-27 19:31 發表
唔確定..但佢之前系極少sd.果晚之後就堂堂都sd..
多謝你!!!
不用謝.能幫到你就好了~

樓主你試下用一個平靜既心去面對.

我呢排都好大壓力
又要UT 同 女朋友又成日嘈...
呢個辦法系我地個呀sir教我
你自己都冷靜d先
比d時間自己啦.

樓主

我自己都...

只能說

加油!!

我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

不確定就要打探喔 ,

真愛永遠都是耐性的挑戰 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

因為我見其他人都係為左呃分,係都回埋晒D無聊帖,等我指點一下你喇~

首先你有無睇過<那些年>?
個個人話好睇,當然好睇喇,
因為呢個故事係發生係幾年前?
年代思想唔同,佢地有無FB睇人有無關係?
講真FB上面D野係唔係真係咁可信?真心愛,要晒命-__-?

你讀E+中四,大概16歲左右,你咁肯定你中意既人係佢?

有時候唔一定要係做情侶你先會快樂,
如果佢同你做朋友,上堂同你講幾句野,Lunch又一齊食,你又會點?
其實男女朋友,同普通朋友,係一個圈子入面,並沒有太大分別,
但你應該會講,咁拖手﹑錫錫 呢?
我答你︰如果你咁想同佢有身體上接觸,你去叫X算吧喇,
你愛佢? 我呸

愛一個人,最重要既一樣既,「思想從對方出發」,很多人都做不到,
每次都係從自己的思想出發,好似你咁,個女仔所做的一切都係「你認為」。

我假設︰如果追求者唔止你一個,佢同人係FB有關係,
目的係趕走其他追求者,等你黎追佢,因為同班同學,點都有幾會接觸,
你又會點睇?

女仔係享受被愛,既然你話佢已經知道你愛佢,
點解你重傻下傻下係到嬲佢同第2個人SD SMS?
你應該主動出擊,多D同佢講下野,了解多D,
如果最後個女仔被你打動,恭喜你,
如果到最後個女仔係拒絕你,你因為長時間了解佢,成為了佢的好朋友

以上係我的意見,希望幫到你

引用:
原帖由 殺手鋒 於 2011-10-27 11:46 PM 發表
樓主你試下用一個平靜既心去面對.

我呢排都好大壓力
又要UT 同 女朋友又成日嘈...
呢個辦法系我地個呀sir教我
你自己都冷靜d先
比d時間自己啦.
你搵呀sir教你,當然叫你用一個平靜既心去面對,一但你愛條女愛到失控,麻煩到佢咋,

平靜既心去面對係解決唔到,千祈唔好,有反效果,唔係人人得可以做到。

愛呢樣野,好睇你個人價值觀。咁可能用一個平靜既心去面對只係幫到你一個姐-,-

多謝你地啊.
比左好多意見同埋支持我!

@@

樓主唔好甘唔開心啦

18 12
發新話題