發新話題

[完成] 挑戰: 荃加福祿壽 vs 紅神

[Close]
你考咩團姐,鬼得閒同你串.你自爆係隻秀.隻秀俾我地屠到7彩咁.我地說好的E家潛水.新團為荃家團.鐘意咪SD信黎LO.唔好又係D飯桶.打打下走埸就得
吹到紅狗輸1埸就解團

引用:
原帖由 ˋRem[★]G-TR. 於 2011-10-23 00:43 發表
你班垃圾 吾夠我串 踢我出群zz 招我友誼未?zz
笑料
吾通同你再嘈落去??
你出名又神又煩
真係冇咩理由同你嘈落去
緊係吾夠你串啦
你嘈哂粗

引用:
原帖由 【三百】蚊 於 2011-10-23 00:45 發表
笑料
吾通同你再嘈落去??
你出名又神又煩
真係冇咩理由同你嘈落去
緊係吾夠你串啦
你嘈哂粗
300果陣係話你出名
我心諗.出名廢吧
隻GTR好耐之前考過團.槍神死11好似

2死 屠我 how強 ._. 幾時既事 笑死zz

其實呢 紅神就唔系紅狗個團 (應該說 跟紅狗一點關系都沒).

還有呢 某d人就唔好唔認數(唔知邊個世紀開始我就覺得你好_ _

你甘做 只會更加令人討厭而已(反感到不能不繼續ar

請槍都請猛d啦 搞7哂個團
請埋d咩垃圾休 lun果d贏7到咩 廢到hihi咁

講真今埸我帶左件訓練生落埸打
但對面真係......................唉
算了.WE團潛水.全力搞荃家團.有咩再SD信去荃家團搵我啦.88

難得我抽空落場 估唔到 休哥solo到走場 真系笑死我=.=
留意 我係說好的 客人=.= 名單apple動l一早已加入
已經打你地 真系無請槍 唔好諗多左啦=.=
平手王:招寶寶特攻隊榮譽之戰原因? 打打下冇啦啦挑釁我地? 係到串?
槍果湖衣勝賴 打左成個半鍾先g到? 仲要45 兩個補團  
真係得啖笑
我知 屠左你10幾獲 係唔訓氣
而家比個機會你 招你榮譽之戰 我唔理你用咩分身團 我而家就用紅神招你
我為既只係一啖氣  槍就任你請
唔該你留低個日期時間 同我地好好較量返場

老老豆豆真係得你地請槍 重要請走場槍 贏就炮黎炮去 輸左走場 ,醒下啦 重細咩 槍手?=.= 我打路人好過啦
做槍手個d 真系自己知自己事 可以話識你 btw 打路人又要整片 打團又要整片 企泉又關我咩事=.=
贏左就用正身回 上次睇你幫lonely團都笑左 留言話發現人請槍 你本身就系一個gag=.=
自己做槍 踢爆人請槍系咪好威 系咪要比個獎你 2011年度 最佳全能槍手獎rs-lun yes?

http://www.ipve.com/bbs/plugin.php?identifier=vLan&module=vlan_team&team=27598
提醒做槍手/請槍既人 贏左又點 有咩用榮譽戰 ? 有呢個意思 得閒唔該去訓下教 唔好塗毒
贏左你個下系好型好似係, 旦系想問你 你系咪靠自己實力呢 唔係既話 真系唔好意思 番屋企訓啦你

原來荃家係說好的  怪唔知咁強

仲要話落埸冇打

講真 我都系補人團 吾系你地話既請槍                                       
我咁垃圾都有人會請zz                  

#24,#26

尋日百地趕時間轉哂裝直爆輸左~_~

係"紅團"串姐.唔關你事.你無啦啦係考群到嘈咩?

我話隻秀我黎 我都冇嘈過= =

你無啦啦彈句:x你老x
我地未講粗口你講lo

引用:
原帖由 t-SZ 於 2011-10-23 11:57 發表
難得我抽空落場 估唔到 休哥solo到走場 真系笑死我=.=
留意 我係說好的 客人=.= 名單apple動l一早已加入
已經打你地 真系無請槍 唔好諗多左啦=.=
平手王:招寶寶特攻隊榮譽之戰原因? 打打下冇啦啦挑釁我地? 係到串?
...
原來又關我事架嘛

你鍾意就抽埋我啦

我沒差

同埋

我整片關唔關你事阿

我打路人又關唔關你事阿

我幫lonely團又關唔關你事阿

我愛科屁

發新話題