發新話題

The Walking Dead-行屍走肉 第二季 字幕版 (更新至第05集)

[Close]
引用:
原帖由 kwi000521 於 2011-11-4 17:38 發表

咩呀= =我回應緊前面炸嗎,我唔係講緊l4d
我知
我話l4d都打成咁 何況現實?

引用:
原帖由 22029205 於 2011-11-4 19:18 發表

我知
我話l4d都打成咁 何況現實?
你又岩
nnnnnn

引用:
原帖由 kwi000521 於 2011-11-4 19:44 發表

你又岩
你諗下l4d有成百粒彈 又多彈堆 開槍又無後座力
又唔會攰  又跑得快
無論幾大堆屍  按個制輕輕一堆就堆開哂
不知幾易玩

現實好多人槍都未識渣
nnnnnn

好似同l4d2無關

引用:
原帖由 z4a7wq 於 2011-11-3 09:26 PM 發表

睇#47啦

網入面果條友會係咁更新

我睇第一季果時都係用呢個網睇
吾該哂
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

簡直同ll4d有關
今集講TK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

樓主和其他熱心會員要繼續努力啊!

單靠樓主的付出是不足夠的,話哂成套劇集總共 13 集,佢都未必堅持咁耐,為令大家能夠更方便舒適地享受高畫質既 Walking Dead,就要大家多多幫忙喇!

*睇怕唔使我出手吧

邊到dowload, 我搵吾到

樓主唔好更新到第5集咁少啦,我睇到正興奮
一邊睇一邊j,好爽啊>.<!!

引用:
原帖由 RDiver 於 2011-11-5 05:15 發表
單靠樓主的付出是不足夠的,話哂成套劇集總共 13 集,佢都未必堅持咁耐,為令大家能夠更方便舒適地享受高畫質既 Walking Dead,就要大家多多幫忙喇!

*睇怕唔使我出手吧 ! ...

想接手就接手啦...

第6集開始你繼續啦......如果無更新就係你的責任啦...係啊...推晒係你身上...

可以繼續回帖更新...我只更新其標題...到第幾帖中...XD
衛斯理 高手XD

等左一年LA ^^
我唔識炸Server

今天已出第4集,正在看

第4集 咁快出左啦@@?

發新話題