發新話題

The Walking Dead-行屍走肉 第二季 字幕版 (更新至第05集)

[Close]
引用:
原帖由 hkl0vekk 於 2011-11-1 17:30 發表
點解個BT咁慢既
我30秒吾洗down完wo   但我系自己上人人到down  我系夜晚2點down都勁快!`
引用:
原帖由 大佬係我 於 2011-11-1 20:08 發表
shane瘋了嗎-,-????????????????
佢已經踏入成魔之路!`

引用:
原帖由 z4a7wq 於 2011-11-1 21:42 發表
睇完第3集

為左生存珍係可以不擇手段

佢無得揀

可憐既肥仔安息啦
果個都算系肥仔- -?`
其實我覺佢有得揀既,,,就系射腳定系射頭  我覺射腳佢會好痛苦比c咬  射頭死左咩都吾知咪幾好  之後又吾會變c又吾會因為比c咬而覺痛   呢方面佢射得佢吾好啦

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

嘩,這個好看呀~終於出第二季鳥~快下來看

支持全香港得你E度有~

比著係你地比一大班屍仔追住+無乜彈,你地仲會唔會捻咁多....我驚你地會用埋最後一粒彈自殺炸
nnnnnn

可吾可以持續更新..好多人都追緊呢套野.
又吾知邊到有得睇.所以吾該拉
益下我地拉
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 2011-11-2 03:03 AM 發表

我30秒吾洗down完wo   但我系自己上人人到down  我系夜晚2點down都勁快!`
宜家都好快鳥.果日吾知點解好慢.
人生得意須盡歡 莫使金樽空對月...    kelb.    ♥
[/URL]

引用:
原帖由 hkl0vekk 於 2011-11-3 21:12 發表
可吾可以持續更新..好多人都追緊呢套野.
又吾知邊到有得睇.所以吾該拉
益下我地拉
睇#47啦

網入面果條友會係咁更新

我睇第一季果時都係用呢個網睇

請問第2季而家播到第幾集???
逢星期幾播???
thx

第3集

每星期一播

引用:
原帖由 kwi000521 於 2011-11-3 18:35 發表
比著係你地比一大班屍仔追住+無乜彈,你地仲會唔會捻咁多....我驚你地會用埋最後一粒彈自殺炸
唔好講現實
依度大把人打l4d 打coop都仲係打緊normal

感謝樓主分享!!
第二季都係咁好睇

引用:
原帖由 jerrycheung12 於 2011-11-4 15:45 發表
感謝樓主分享!!
第二季都係咁好睇
同第1比我覺得麻麻

引用:
原帖由 22029205 於 2011-11-4 01:39 發表

唔好講現實
依度大把人打l4d 打coop都仲係打緊normal
咩呀= =我回應緊前面炸嗎,我唔係講緊l4d
nnnnnn

發新話題