發新話題

shop

[Close]

shop

# Welcome to my shop #

製作軟件 : Photoshop   

上水第一彈活動
是次活動都是免費幫人製圖
雖然每一次也是免費    ,,..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
>> Hun - opening / closing
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

活動

免費內容:
橙色=進行中,灰色=已完結,淺藍=將進行
11/11 - 12/11 : 開張免費活動  (dd/mm)
16/11 - 20/11 : 每日首位免費活動 (dd/mm)
06/01 - 09/01 : 賀年送 Ban 活動 (dd/mm)
07/01 - 20/02 : 推動vLan簽名檔創作區 (dd/mm)

引用:
#申請表格
vLan ID :
simple : 1/2/3/4
圖 :
字句 :
註 :
引用:
# simple
註 : 未必跟原圖 50%跟自己既feel

simple1

simple2

simple3

simple4

simple5

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

霸氣盡顯 一個字 強

引用:
原帖由 jamieak47 於 2011-10-16 20:58 發表
霸氣盡顯 一個字 強
謝欣賞

令令

同埋無左我18死

引用:
原帖由 唔好re 於 2011-10-17 18:26 發表
令令

同埋無左我18死
唔會令你咁出醜

感覺你地團好合作-.-
你好

引用:
原帖由 花文. 於 2011-10-20 20:16 發表
感覺你地團好合作-.-
感覺我最帥吧

第一張cut埋立花個名1好似變左唔係幾好,,.

@@支持下自己團
招生的阿

報名也魂魂 .
-﹏夠鐘死心了.

多謝大家既支持

我岩岩先知原來紫暈係到開左post

你好中意項羽?= =

水能載舟,亦能覆舟。

引用:
原帖由 道地雪梨茶 於 2011-10-23 08:21 發表
多謝大家既支持

我岩岩先知原來紫暈係到開左post

你好中意項羽?= =
關項羽咩事= =

首屍佢作
水能載舟,亦能覆舟。

太強大啦樓主 :L :L
要刪就刪吧

再度更新

發新話題