54 1234
發新話題

[漫畫] 火影忍者 第559話『增援到達…!!』

[Close]

火影忍者 第559話『增援到達…!!』

點解會甘既.....有斑..又有面具 既人....

吾通係班既弟弟00.00?

引用:
原帖由 MeSs! 於 2011-10-12 23:00 發表
點解會甘既.....有斑..又有面具 既人....

吾通係班既弟弟00.00?
應該可以話係哈利波特板本
分靈  
有2個班
仲記得之前有一話講到班同火影一代打
之後輸左 但拎左細胞
咁姐係佢可以重生 同 轉生最後係証明他得到了千手的力量

宇智波泉奈?宇智波止水?宇智波带土?宇智波镜?
笫2個說話一係==''???
呢方面 我都未諗到   好狂啊
就黎開哂bug出黎  有新人物出現

E家又講到唔係斑=.= 搞到我信左佢係斑先-.-比作者玩死
最愛海賊王

回復 3# 的帖子

我估係帯土

好屈機囉- -甘帶面具是誰- -
斑就比人轉生左 五會好似大蛇甘用轉生掛

宇智波班好鬼型

帶土!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

帶土如果冇出卡卡西外傳我會估佢
但係卡卡西外傳講左佢死左 就冇可能
加上帶土 有咩可能識咁多時空忍術
聽講 佢只係識寫輪眼同毫火球=.=

回復 9# 的帖子

其實咩都有可能 拿就好似E+咁 無啦啦又話面具果個唔係班

呢個劇情令我有驚喜, 我好滿意
我好想知戴面具既係邊個ar
但係轉生出黎既斑識長門...........好似玩忍術界的bug咁
我覺得有另一個可能性, 就係斑死左之後, 有一個無名人物拎左斑對眼用
因為轉生左出黎既斑都還會有原本隻眼
好正今集

帶面具果個究竟係邊個
唔會係止水掛

引用:
原帖由 凌樂 於 2011-10-13 09:58 發表
帶面具果個究竟係邊個
唔會係止水掛
但止水比由殺左WO
仲有止水隻眼能力係不知不覺控制人
最可怕的事莫過于…
我被這個國家吞噬