發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
魔法科高中首歌LISA唱,幾好聽
奇策士とがめ。

幼女子彈D蘿莉愈黎愈多....

追物語系列

睇左未。
奇策士とがめ。

回復 6889# 的帖子

OLD NEWS

1分15到16秒既一時間足以讓我燃起來

不過睇PV仲未睇得出行咩路線

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2014-6-3 10:54 發表
OLD NEWS

1分15到16秒既一時間足以讓我燃起來

不過睇PV仲未睇得出行咩路線
9成FATE路線亦都希望係。HF線應該會出其他劇場版
奇策士とがめ。

HF要出街應該有排執  加上打鬥場面唔夠前兩線精彩不過就睇到神父大戰ASSASSIN既英姿
手抱伊莉雅時速百幾公里係森林疾跑+迎擊英靈

UBW都唔差,不過要經歷過FATE線先會有更大體會

不過PV中3線既鏡頭都有出現,所以都未敢肯定

旋風管家10周年...ova

刀劍2...其實我負評....

桐人繼續把妹

回復 6892# 的帖子

hf唔係黑化saber咩..點會打鬥場面唔夠前兩線精彩....有超強板rider  同超強板士狼      同埋得hf冇出過動話..我諗係hf了

引用:
原帖由 FriendShip〞 於 2014-6-8 11:03 PM 發表
hf唔係黑化saber咩..點會打鬥場面唔夠前兩線精彩....有超強板rider  同超強板士狼      同埋得hf冇出過動話..我諗係hf了
上面講錯,唔係唔夠精彩,而係個量唔夠前面多

你差唔多講晒成條線D打位 森林戰同地洞戰

前面太過交代黑影同REAL ASSASSIN

就一個未接觸過呢條線既觀眾黎講,好易比前面D劇情悶到

最重點係,SABER係TM既鎮台寶,去睇佢悲劇應該可能性不大

BTW,我都想睇下HF線動畫

回復 6895# 的帖子

唔夠多係正常..因為呢條線講緊世界之惡....黑泥一出..有邊個頂到..             rider可憐左咁耐..一條線比人類打爆頭..一條線直接比saber開ex秒...係時候到rider上位..........個人認為hf先係最精彩  期待緊士狼射殺百頭...渣二比黑櫻秒殺..                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           成個tm世界小櫻最悲劇

引用:
原帖由 FriendShip〞 於 2014-6-9 01:48 AM 發表
唔夠多係正常..因為呢條線講緊世界之惡....黑泥一出..有邊個頂到..             rider可憐左咁耐..一條線比人類打爆頭..一條線直接比saber開ex秒...係時候到rider上位..........個人認為hf先係最精彩  期待緊士狼射 ...
成個TM?

你將,空境,魔夜,月姬,魔伊,魔箱,DDD,Notes.,F/HA,F/E,F/E CCC,F/Z,F/P,F/A 都拎黎做比較?

回復 6897# 的帖子

我整係用魔法師之夜.空之境界.月姬系列.同FATE系列黎比..DDD穩唔到邊到睇..

引用:
原帖由 FriendShip〞 於 2014-6-9 01:48 AM 發表
唔夠多係正常..因為呢條線講緊世界之惡....黑泥一出..有邊個頂到..             rider可憐左咁耐..一條線比人類打爆頭..一條線直接比saber開ex秒...係時候到rider上位..........個人認為hf先係最精彩  期待緊士狼射 ...
紅A,金閃
順帶一提,魔夜你玩ATF定野生?

回復 6899# 的帖子

FATE既紅A頂唔到...守護者既紅A就話姐.有大老板照緊..金A比黑泥搞到精神錯亂咁叫唔叫頂到..諗諗下可能得有Avalon係手既saber先夠頂..連五大魔法都無法干涉唔到..                                                                                  冇記錯係玩ATF漢化

發新話題