發新話題

[轉帖] Expedition RPG 集中帖

[Close]

Expedition RPG 集中帖

冇咩的只係我係**廣告** 冇咩做 搵到隻咁既RPG

經過搜索系統 又搵唔到有集中帖 所以開黎招人玩下咁的

----------------------------------------分隔線------------------------------------------------

這是轉帖的

地圖名稱 : Expedition RPG 2.62 Fix3
地圖類型 : 角色扮演(RPG)
地圖語言 : 繁體中文
玩家人數 : 1-11
地圖作者 : (不明)
地圖介紹 :
本地圖由我漢化但一些位置不是很明白,所以沒有改
但基本上算是完整...

不用打韓文玩EXR才是最好~~

角色一共有9隻.
隱藏角色有 3隻.需特定等級並在5分鐘內到指定位置觸發才會引出新的角色供玩家選擇.
普通角色:
     守護者   狂戰士   黑暗魔法師   煉金術士   雷槍   魔法弓手
隱藏角色:
     死亡騎士   電弧大法師   狙擊手

隱藏角色觸發說明:
遊戲內一共有三支隱藏角色,分別為:狙擊手、電弧大法師、死亡騎士
人物選擇時間為5分鐘,必須在5分鐘之內觸發完成,其他玩家才可以選擇人物
(幫忙觸發的人無法選擇轉換角色..)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我就睇下好唔好玩先
最愛海賊王

開場時間:18:00
開場ser:中合05
要求:冇咩所謂 我都係得23lv
場主:當然係me啦

玩過 ok好玩

引用:
原帖由 NY-_ 於 2011-9-7 17:56 發表
經過搜索系統 又搵唔到有集中帖 所以開黎招人玩下咁的
現在的集中帖要經申請的,唔係你話開就開 咩game都開個仲洗要命
卡通大戰團現正招生 有意請短信息

有冇人想開場 玩下

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-9-8 18:04 發表
現在的集中帖要經申請的,唔係你話開就開 咩game都開個仲洗要命
ok 我知道了 我e+去申下
多謝提醒

另+

09ser開左 8:40開場 8:50分98

好小人玩 不過正game

有冇人開場

我想洗副本 但係冇人同我洗

有既唔該+我msn [email protected]

沒玩過=.=

不如開個M群啦

引用:
原帖由 乂十字架乂 於 2011-9-10 13:43 發表
不如開個M群啦
咁就你開啦

發新話題